Ελένη Τσολάκη: «Εγώ δε θεωρώ φονιά μια γυναίκα που θα προβεί σε άμβλωση, αυτά είναι παλαιολιθικά και παλιακά»
Η παρουσιάστρια εξέφρασε την άποψη της για τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η Ελένη Τσολάκη μέσα από την εκπομπή της «Πρωινό Σουσού» του OPEN εξέφρασε την άποψή της για τις αμβλώσεις, με αφορμή τις δηλώσεις της Μαριάννας Τουμασάτου, η οποία σχολίασε τα λεγόμενα της Ειρήνης Μερκούρη ότι «η έκτρωση είναι φόνος».
«Είμαι κάθετα αντίθετη σε αυτό»
Η παρουσιάστρια δήλωσε αρχικά: «Όταν ο γιατρός θα έρθει και θα σου πει ότι δεν μπορείς να κρατήσεις το παιδάκι, σημαίνει ότι βλέπει ότι αυτή η κύηση δεν έχει τη δυνατότητα ιατρικά να προχωρήσει και να γεννηθεί το παιδάκι. Ποιος θα σχολιάσει τι θα πει ο γιατρός; Η λέξη φόνος δεν έχει να κάνει με την ιατρική προέκταση. Έχει να κάνει με την επιλογή, αν θα το κρατήσει μια γυναίκα ή όχι».
«Θεωρώ απόλυτα λάθος το να πιάσουμε βιολογικά το πότε αναπνέει το κύτταρο και πότε το κύτταρο παίρνει καρδιά. Για τον καθένα είναι ένα κομμάτι πολύ εσωτερικό, πολύ μοναδικό που έχει να κάνει με διάφορα κομμάτια της προσωπικότητας και του μυαλού… Είναι ένα παζλ πολύ σύνθετο. Για αυτό θεωρώ ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε βαρύγδουπες εκφράσεις σε σχέση με τις επιλογές των ανθρώπων. Για αυτό είμαι μαζί με τη Μαριάννα σε αυτό, κάνε αυτό που θέλεις και άσε με και μένα να κάνω αυτό που θέλω, δεν θα σε κρίνω, με με κρίνεις», πρόσθεσε.
Κλείνοντας, η Ελένη Τσολάκη ανέφερε: «Εγώ δεν θεωρώ φονιά μια γυναίκα που θα προβεί σε άμβλωση. Είμαι κάθετα αντίθετη σε αυτό. Και επίσης είμαι κάθετα αντίθετη σε οποιαδήποτε δήλωση που χρησιμοποιεί μέσα σε μία πρόταση αυτή τη λέξη. Ούτε φόνος, ούτε δολοφόνος, αυτά είναι παλαιολιθικά και παλιακά».
Συμφωνία Ρωσίας – Ουκρανίας για κατάπαυση του πυρός στη Μαύρη Θάλασσα ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος – Τι αποφασίστηκε
Πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τα Τέμπη μετά τη στρατιωτική παρέλαση - Απαίτηση για δικαιοσύνη και στη Θεσσαλονίκη
Επίσκεψη Φιντάν στις ΗΠΑ: Στην ατζέντα τα F-35 και η άρση των αμερικανικών κυρώσεων
Συγκίνηση στη Λαμία: Μαθητής σηκώθηκε από το αμαξίδιο και έκανε παρέλαση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr