Γιώργος Μαζωνάκης: Στο Άγιο Όρος ο τραγουδιστής - Μπήκε στην κουζίνα της μονής και μαγείρεψε
Απολαμβάνει μερικές στιγμές ξεκούρασης και κατάνυξης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στο Όρος Άθως βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος μοιράστηκε στιγμιότυπα από την επίσκεψή του μέσα από τα social media.
Το viral βίντεο
Ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε την Πέμπτη 7 Μαΐου ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο εμφανίζεται φορώντας ποδιά και κρατώντας μια κουτάλα, ενώ μαγειρεύει στην κουζίνα της μονής και τραγουδά την ώρα που ανακατεύει τα υλικά στο τηγάνι.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μαζωνάκης γύρισε προς την κάμερα και αποκάλυψε το σημείο όπου βρίσκεται, λέγοντας: «Τι γίνεται παιδιά; Βρίσκομαι στο Άγιο Όρος, μαγειρεύω μαζί με τον Αρτέμιο και τον Γιώργο που με έφερε εδώ. Σήμερα είναι του Αγίου Γεωργίου με το παλιό ημερολόγιο. Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν».
Η επίσκεψη του τραγουδιστή στο Όρος Άθως πραγματοποιείται λίγες ημέρες πριν από την ολοκλήρωση των εμφανίσεών του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται μαζί με τον Apon. Η αυλαία των live τους αναμένεται να πέσει στις 9 Μαΐου.
11η Σεπτεμβρίου: Περισσότεροι ήταν οι άνθρωποι που πέθαναν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα - Τι απέκρυψαν οι Αρχές
«Νομίζω σου ήταν αρκετό τόσο»: Φρικιαστική μαρτυρία 19χρονου θύματος ενός κατά συρροή βιαστή
Η στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα πριν συντριβεί στην Τανάγρα - Νέα βίντεο από την τραγωδία
Μεγάλη αγώνια για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα - Ένιωσε δυσφορία, έγινε αναγκαστική αλλαγή και αποχώρησε με φορείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




