Η Τζούλια Αλεξανδράτου έπαθε... Sin Βoy και βρίζει τους πάντες (pics)
Τα νέα Ιnsta-stories της Τζούλιας φαίνεται να είναι ξεκάθαρη κραυγή για προσοχή και δημοσιότητα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Όλο και πιο ενεργή στα social media είναι τον τελευταίο καιρό η Τζουλια Αλεξανδρατου, η οποία δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της στον προσωπικό της λογαριασμό, με τους δεκάδες διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν τις αναρτήσεις της.
Στον δρόμο που χάραξε ο Sin Boy φαίνεται να βαδίζει και η ξανθιά καλλονή τις τελευταίες ώρες, αφού μέσα από τα social media κατηγόρησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή του πως «έκοψε» πολλά από αυτά που είχε δηλώσει στη συνέντευξή της, ενώ χαρακτήρισε την Τατιάνα Στεφανίδου «φίδι».
Παράλληλα, αποκάλυψε πως επιθυμεί να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ δεν θεωρεί όμορφη τη Δούκισσα Νομικού, παρά μόνο την Κάτια Ζυγούλη. Τα νέα insta-stories της Τζούλιας φαίνεται να είναι ξεκάθαρη κραυγή για προσοχή και δημοσιότητα, θυμίζοντας τις παλιές, καλές εποχές.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



