Πρώτη συνάντηση Ελισάβετ και Χάρι μετά το «Megxit»: Τι είπαν γιαγιά και εγγονός
Μια συνάντηση που σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ κράτησε τέσσερις ώρες και έγινε σε θερμό κλίμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
![Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι και βασίλισσα Ελισάβετ (Copyright: John Stillwell/Pool Photo via AP, File)](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/4a83bce0-9c94-4ca8-b97f-a8eee772502a.jpg)
Λίγους μήνες μετά το «Megxit», η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε τον πρίγκιπα Χάρι στο κάστρο του Ουίνσορ. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν οι δυο τους μόνοι τους. Μια συνάντηση που σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ κράτησε τέσσερις ώρες και έγινε σε θερμό κλίμα.
Η 93χρονη μονάρχης φέρεται να είπε στον εγγονό της ότι είναι πάντα ευπρόσδεκτος να επιστρέψει και αν το θελήσει να αποκτήσει ξανά τα βασιλικά του αξιώματα. Παράλληλα, εξέφρασε την επιθυμία της να βλέπει πιο συχνά το δισέγγονο της, Άρτσι, τον οποίο έχει προλάβει να χαρεί ελάχιστα.
Ωστόσο, άνθρωπος από το περιβάλλον της βασίλισσας είπε στη βρετανική «Sun» ότι η Ελισάβετ παραμένει ταραγμένη με την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να μετακομίσουν στη βόρεια Αμερική. Επί πρόσθετα, η βασίλισσα Ελισάβετ κατέστησε ξανά σαφές στον εγγονό της ότι δεν θα του επιτρέψει να εκμεταλλευτεί τη βασιλική του ιδιότητα για να βγάλει χρήματα, και γι αυτό δεν θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν τη λέξη «Royal» για το φιλανθρωπικό τους ίδρυμα, εφόσον οι δυο τους έχουν αρνηθεί τις υποχρεώσεις που έρχονται μαζί με τον τίτλο.
Εξαφάνιση Βασίλη Καλογήρου: Τραγικό τέλος στο θρίλερ – Αναγνωρίστηκε η σορός του – Τα αναπάντητα ερωτήματα
Συντριβή αεροσκάφους στο Τορόντο: Βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο διάδρομο προσγείωσης - Τουλάχιστον 8 τραυματίες
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Πολική κακοκαιρία προ των πυλών με θερμοκρασίες έως -16 (χάρτης)
Μέσα στο 2025 η κυκλοφορία της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του Stranger Things
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr