Κορονοϊός: Βγήκε από την καραντίνα ο πρίγκιπας Κάρολος έπειτα από μία βδομάδα
Το γραφείο του πρίγκιπα σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο Κάρολος βρίσκεται σε καλή κατάσταση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος είχε διαγνωστεί με κορονοϊό πριν από μία βδομάδα, βγήκε από την καραντίνα. Το γραφείο του πρίγκιπα σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ είναι καλά στην υγεία του και ακολουθεί τις οδηγίες περιορισμού της κυβέρνησης.
«Το Clarence House επιβεβαίωσε σήμερα ότι αφού συμβουλεύθηκε τον γιατρό του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας είναι τώρα εκτός αυτο-απομόνωσης», ανέφερε εκπρόσωπος. Η σύζυγός του, Καμίλα, η Δούκισσα της Κορνουάλης, είχε βγει αρνητική στο τεστ, αλλά παραμένει σε καραντίνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται στο κάστρο της στο Windsor, δυτικά του Λονδίνου, με το 98χρονο σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η 93χρονη μονάρχης είδε τελευταία φορά τον γιο της και κληρονόμο του θρόνου, στις 12 Μαρτίου.
Μητσοτάκης για Τέμπη: Θα κριθούμε το 2027 - Ζήσαμε τις πάνω και τις κάτω πλατείες, τη Marfin και είδαμε που οδηγούν αυτά
Τροχαίο στην Πειραιώς: Τα σενάρια που εξετάζονται για το δυστύχημα – Το ταξί έπεσε στη κολόνα χωρίς να φρενάρει
Η απόφαση του ιατροδικαστή ανατρέπει τα δεδομένα στο θάνατο του Τζιν Χάκμαν και της συζύγου του
Βιολέτα Ίκαρη στο ethnos.gr: «Οι καλλιτέχνες παλεύουν για τα αυτονόητα όλων, ακόμα κι αν βάζουν σε κίνδυνο την καριέρα τους»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr