«Έτερος Εγώ»: Ξεκινούν και πάλι τα γυρίσματα της σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια
O νέος κύκλος του «Έτερος Εγώ-Κάθαρσις» θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην Cosmote TV από το ερχόμενο φθινόπωρο, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από την ερχόμενη Δευτέρα, αρχίζουν και πάλι τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο επεισοδίων της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ» σε παραγωγή CosmoteTV, μετά από διακοπή δυόμιση μηνών. Τα γυρίσματα της σειράς θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με αυξημένα μέτρα ασφαλείας για όλους τους συντελεστές της.
Στον κύκλο οκτώ επεισοδίων του «Έτερος εγώ-Κάθαρσις», μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους Πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια. Το σενάριο είναι μία ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τηλεοπτική ανθολογία του «Έτερος Εγώ» βασίζεται στο ομώνυμο βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ του 2016.
Κόσμος παραμένει στο Σύνταγμα και φωνάζει για Δικαιοσύνη: Συνεχείς οι εντάσεις με εφόδους των ΜΑΤ
Ξανά σκηνές αστυνομικής βίας μετά το δεύτερο μαζικό συλλαλητήριο για τα Τέμπη - Αναίτια χρήση χημικών από ΜΑΤ
Σφοδρή κόντρα Κωνσταντοπούλου-Βορίδη στη Βουλή: «Είστε χουντικός» - «Θαυμάζετε τον Στάλιν»
Διάγγελμα Μακρόν: Η Γαλλία ανοιχτή στην επέκταση της πυρηνικής ομπρέλας σε χώρες της Ευρώπης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr