• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - ΚαραμανλήΠροεδρικές εκλογές στην Ονδούρα: Ξανάρχισε η καταμέτρηση των ψήφων εν μέσω καταγγελιών για κλοπήΙσχυρός σεισμός 7,6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες και προειδοποίηση για τσουνάμι - Τρομακτικά βίντεοΊλιον: Συνελήφθη αστυνομικός της ΟΠΚΕ μετά την καταγγελία για βία σε 13χρονο μαθητήΜαρουσάκης: Ο αντικυκλώνας δίνει ανοιξιάτικες θερμοκρασίες στα νότια, κρύο από τη Θεσσαλία και πάνω - Με «βροχές και χιόνια» τα Χριστούγεννα
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   22.10.2020 12:38
Newsroom
Newsroom

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Ελένη «Υπολοχαγός Νατάσσα» και η Δρόσω στο «πεζοδρόμιο»

Η Ελένη στην απομόνωση με χειροπέδες βασανίζεται και η Δρόσω πέφτει ακόμα πιο χαμηλά

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
Αγριες Μέλισσες - Print screen
Αγριες Μέλισσες - Print screen

Με τη φράση «Αν τολμήσεις να ξανασηκώσεις χέρι επάνω μου θα το κόψω και θα το δώσω στα σκυλιά» ο Μάνος Βόσκαρης στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» τρομοκρατεί την Ελένη (Μαρία Κίτσου) στην απομόνωση. Από τις πιο συγκλονιστικές σκηνές είναι εκείνη με τη Λενιώ, η οποία αφού χτύπησε στο κεφάλι τον βασανιστή της, κατέληξε στην απομόνωση.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο άνδρας με τον οποίο η Ασημίνα θα απατήσει τον Νικηφόρο

Οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» «καλπάζουν» και η σκηνή της Ελένης με χειροπέδες στην απομόνωση της φυλακής θύμισε στους χρήστες του Twitter την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη θρυλική κινηματογραφική επιτυχία «Υπολοχαγός Νατάσσα». Η Ελένη μετά την επίθεση της στον Βόσκαρη περνά ξανά μια κόλαση στα χέρια του.

Στην απομόνωση η Ελένη δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ το Διαφάνι και είναι η Μυρσίνη. Στο επεισόδιο της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου, η Ελένη αποφασίζει ν’ αλλάξει τακτική με τον Βόσκαρη με την ελπίδα να ανακαλύψει την αλήθεια. Ο Νώντας διώχνει τον Τάκη απ’ το μαγαζί ύστερα απ’ τον καυγά του με τον Φίλιππο, ενώ η Δρόσω συνεχίζει να βρίσκεται στη μέση των δυο άντρων με τον Φίλιππο να κερδίζει έδαφος στην καρδιά της. Η υπουργοποίηση του Σταματέλου ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του Δούκα κάτι που αναστατώνει τον Νικηφόρο.

Απ’ την άλλη πλευρά, ο Δούκας περιμένει καρτερικά την ώρα της θριαμβευτικής επιστροφής του, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως περιμένει ενώ οι μυστικές επισκέψεις της Ασημίνας με τον μικρό Σέργιο στο πατρικό της, κινδυνεύουν ν’ αποκαλυφθούν. Ύστερα απ’ το τελεσίγραφο του Κωνσταντή, ο Μελέτης με βαριά καρδιά ανακοινώνει στην Πηνελόπη πως πρέπει να αποτραβηχτούν. Καταρρακωμένος πια, παίρνει μια σημαντική απόφαση για την ζωή του, να φύγει από το Διαφάνι και να πάει στην μητέρα του την Ανέτ στη Γαλλία. Εκεί σύμφωνα με τα spoiler ο Μελέτης θα ξεκινήσει μία νέα σχέση και θα αρραβωνιαστεί τη Ζορζέτ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η Λενιώ θα μπλεχτεί ανάμεσα σε δύο άντρες τον Τάκη και τον Φίλιππο αλλά τελικά δεν θα αλλάξει τη ζωή της και θα καταλήξει να κάνει πεζοδρόμιο. 

Η κάμερα του Πρωινού και ο Αλέξης Μίχας επισκέφθηκαν το καμπαρέ Χαβάη στην Τρούμπα.  Τι λένε για την ιστορία της Τρούμπας, αλλά και για το κλίμα στα γυρίσματα, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, η Δανάη Μιχαλάκης, ο Αργύρης Πανταζάρας και ο Ιωάννης Ασκάρογλου.

Δείτε απόσπασμα από το σημερινό επεσόδιο:

Διαβάστε ακόμη

Νέα κίνητρα για να στελεχώσουν οι γιατροί τα νησιά και τις άγονες περιοχές - Οι κενές θέσεις και τα αγκάθια

Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση

Τι θα κάνει η κυβέρνηση με τα μπλόκα των αγροτών - Πώς αντιμετωπίζει Σαμαρά - Καραμανλή

Η μοναξιά του σχοινοβάτη: Η ΕΕ ισορροπεί ανάμεσα σε Τραμπ και Ουκρανικό

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • Άγριες μέλισσες
  • Υπολοχαγός Νατάσσα
  • Μαρία Κίτσου
  • Δρόσω
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr