Battle of the Couples: Η Σάσα Σταμάτη στο νέο ριάλιτι του Alpha σε ρόλο - έκπληξη
Η Σάσα Σταμάτη υπέγραψε στον Alpha για το «Battle of the Couples»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το «Battle of the Couples» ή αλλιώς «Η Μάχη των Zευγαριών» έρχεται στον Alpha. Δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια -διάσημα και μη- θα αναμετρηθούν και θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση για ένα κοινό στόχο: να αποδείξουν ότι η αγάπη τους μπορεί να τους χαρίσει τη νίκη γιατί μία σχέση δεν είναι παιχνίδι, αλλά είναι μάχη. Στο τέλος θα μείνει μόνο ένα ζευγάρι, το οποίο θα αναδειχτεί «Ζευγάρι της Χρονιάς» και θα κερδίσει έως και 100.000 ευρώ.
Σε όλη αυτή τη διαδρομή του παιχνιδιού, τα ζευγάρια θα κάνουν φίλους κι εχθρούς. Πάντα, όμως, θα υπάρχει ένα πρόσωπο για να του εκμυστηρευθούν ό,τι τους απασχολεί. Αυτό το πρόσωπο, είναι η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη που αναλαμβάνει να τους «ξεκλειδώσει» και να τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τα εμπόδια.
«Η Σάσα Σταμάτη θα έχει τον ρόλο του συμβούλου. Είχε αρκετό καιρό την πρόταση, την επεξεργαζόταν και ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτά που έχει κάνει μέχρι σήμερα στην ελληνική τηλεόραση. Υπάρχει και παρουσιαστής, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί από το κανάλι» ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζει ότι η Σάσα θα είναι εξαιρετική στον νέο της ρόλο.
Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




