• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ερντογάν στο OPEN για το casus belli: «Να καθίσουμε στο τραπέζι να το επιλύσουμε»Θρίλερ στο Άργος: Οι κρίσιμες βαλλιστικές και τα ερωτήματα για τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονουΒίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ανατίναζε ΑΤΜ «εν δράσει» - Συνελήφθη ο φερόμενος αρχηγόςΤραμπ για τα F-35 στην Τουρκία: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη - Ο Ερντογάν έχει κάνει τα πάντα»
δημοφιλές τώρα: Μια ξεχασμένη μάχη της Ελληνικής Επανάστασης που, όμως, η έκβασή της ήταν σημαντική
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   26.01.2021 22:40
Newsroom
Newsroom

Survivor 4: Ο Καλλίδης επιτίθεται με το κεφάλι στον Περικλή - Καλούν την παραγωγή

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας και η σύγκρουση Περικλή - Καλλίδη φέρνουν αναταραχή στις ομάδες του Survivor

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

Survivor 4
Survivor 4
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Μετά την ήττα των πεινασμένων «κόκκινων» στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας τη Δευτέρα (25/1), οι δύο ομάδες ξανασυναντιούνται στον στίβο μάχης του «Survivor 4» για να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι αποχώρησης, μετά την Ασημίνα Ιγγλέζου και την αλλαγή στους κανόνες ψηφοφορίας.

Διαβάστε ακόμα: Survivor 4: Πόλεμος στο συμβούλιο - Ο Πάνος Καλλίδης κατηγορήθηκε ότι έκλεβε λάδι

Στο αποκλειστικό απόσπασμα της εκπομπής «LoveIt» είδαμε τους έξι παίκτες που συνολικά ψήφισαν την Ασημίνα, με τον Τριαντάφυλλο να της ζητάει συγγνώμη και τον Κοψιδα να λέει ότι την ψήφισε και λόγω χαρακτήρα. Ο αποψινός αγώνας ασυλίας έχει τσακωμούς και φασαρίες. Οι «μπλε» θέλουν να επισφραγίσουν τη δυναμή τους και οι «κόκκινοι» θα δώσουν μια έντονη μάχη για τη ρεβάνς. Ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος θα τσακωθεί πολύ με τον αγρότη Νίκο Μπάρτζη, λόγω του άστοχου σχολίου «Έτσι να μιλάς στα πρόβατα».  

Με τα στατιστικά στο παιχνίδι και τις νίκες να έχουν διαρκώς μπλε χρώμα η πόλωση ανάμεσα σις ομάδες «χτυπάει τιλτ». Επόμενος καβγάς θα είναι ανάμεσα στον Περικλή Κονδυλάτο και τον Πάνο Καλλίδη. «Ο Πάνος Καλλίδης έπαιξε έναν αγώνα πάρα πολύ άτιμο. Και χρησιμοποίησε την πονηριά» είπε ο Περικλής. Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι ο Πάνος Καλλίδης πέφτει πάνω στον Περικλή με το κεφάλι, κάτι που φαίνεται εκτός κανόνων. Πάνω στον αγώνα - που θέλει δύναμη και ισορροπία - θα συμβούν γεγονότα που θα ανεβάσουν τους τόνους σε τέτοιο επίπεδο ώστε θα κληθεί να παρέμβει η παραγωγή του «Survivor 4». 

Διαβάστε ακόμη

Η εποχή του «housefishing»: Εξωραϊσμένες αγγελίες ακινήτων με ΑΙ δίνουν νέα διάσταση στη στεγαστική κρίση

Ερντογάν στο OPEN για το casus belli: «Να καθίσουμε στο τραπέζι να το επιλύσουμε»

Θρίλερ στο Άργος: Οι κρίσιμες βαλλιστικές και τα ερωτήματα για τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου

Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ανατίναζε ΑΤΜ «εν δράσει» - Συνελήφθη ο φερόμενος αρχηγός

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Περικλής Κονδυλάτος
  • Πάνος Καλλίδης
  • Survivor
  • Survivor 4
  • αποχώρηση
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr