• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Ταυτοποιήθηκε ο «πεινασμένος» διαρρήκτης – Εισέβαλλε στο Δημαρχείο Σαρωνικού και έφαγε τρόφιμα που βρήκεΑνησυχία προκαλεί η άνοδος της στάθμης του Πηνειού - Νησίδα με φερτά υλικά σχηματίστηκε στη γέφυρα«Θετικό βήμα» το νέο δόγμα Τραμπ για τη στρατηγική ασφάλεια, δηλώνει το Κρεμλίνο - Τα δεδομένα για το Ουκρανικό και ο φόβος της Ε.E.
δημοφιλές τώρα: Αυτοκινητιστής έχασε τη δουλειά του επειδή το υπουργείο Μεταφορών ξέμεινε από ταχογράφους
Homepage ┋   Τηλεόραση   ┋   01.03.2021 21:10
Newsroom
Newsroom

MasterChef: Η «χολή» του Κωστή που αποχώρησε και η άδικη ασυλία του Πάνου

«Ολα καλά. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν με κατηγόρησε κανείς» είπε ο Πάνος στο MasterChef

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο
MasterChef 5
MasterChef 5

Η αποχώρηση στο MasterChef της Κυριακής (27/2) είχε άρωμα από Κρήτη. Οι κορυφαίοι σεφ Δημήτρης και Θανάσης Σταμούδης, ζήτησαν από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση να δημιουργήσουν δύο διαφορετικά πιάτα, ένα γλυκό και ένα αλμυρό που θα ήταν πιάτα αντιγραφής. Οι δύο σεφ είναι δίδυμα αδέρφια, κορυφαίος ο καθένας στο είδος του. Οι τρεις υποψήφιοι Διονύσης, Ιωάννης και Κωστής είχαν στη διάθεσή τους δύο ώρες και ο παίκτης που είδε την πόρτα της εξόδου ήταν ο Κωστής Αλεξάκης. Τον Ιωάννη πρότεινε νωρίτερα ο φίλος του ο Πάνος - κρατώντας για τον εαυτό του την ασυλία - γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά στο MasterChef και νευρίασε τον Ιωάννη. 

Μετά την αποχώρηση του Κωστή κάποιοι παίκτες μίλησαν στην κάμερα του Star. Ο Πάνος είπε με έπαρση: «Ολα καλά. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν με κατηγόρησε κανείς. Είναι θέμα πώς διαχειρίζεσαι την ομάδα σου και πώς μιλάς. Πρέπει να είσαι και λίγο διπλωμάτης. Δεν θα μου λείψει ο Κωστής. Ήτανε και ο χαρακτήρας του περίεργος, έλεγε πολλά χωρίς να τα στηρίξει, έβγαζε κακία. Είναι σαν παιδάκι και άμα δεν του κάνεις το χατίρι θα σε κατακρίνει».

Ο Ιωάννης είπε ότι με τον Διονύση «δεν είμαστε όπως την πρώτη μέρα και ούτε θα είμαστε. Όσο γνωρίζεις έναν άνθρωπο καταλαβαίνεις ότι μπορεί να μην είναι αυτό που πίστευες».

Διαβάστε επίσης: MasterChef 5 αποχώρηση: «Αυτά τα λένε κάτι κότες» είπε και έφυγε από το ριάλιτι

Ο Παύλος είπε ότι ήταν κάρμα αυτή τη φορά να βρεθεί υποψήφιος ο Ιωάννης. «Και ελπίζω το ίδιο κάρμα να το ζήσει και ο Πάνος την επόμενη εβδομάδα». Αναφορικά με τον  Κωστή είπε: «Εγώ που έζησα με τον Κωστή αυτές τις λίγες μέρες ήταν άνθρωπος που άλλαζε γνώμη αρκετά συχνά. Εγώ θα ήθελα να ξανακάνω τις ομάδες από την αρχή. Δεν περνάω πολύ καλά στην κόκκινη ομάδα».

«Είμαι μόνη Κρητικιά μέσα στο παιχνίδι και πολύ με χαροποιεί αυτό. Ο Κωστής είχε δείξει στο παιχνίδι έναν χαρακτήρα και άλλον πίσω, ήταν λίγο αλλοπρόσαλλος και έκανε πράγματα απλά για να φανεί» είπε η Ηρώ.

Ο Αντώνης είπε ότι είχε πολλά νεύρα στο συμβούλιο: «Ο Κωστής έλεγε ψέματα ότι μας έσωσε και τώρα που έχασε έλεγε ότι έχασε κατά τύχη... με 25 πόντους διαφορά. Εγώ δεν τα μπορώ αυτά και ευτυχώς που έφυγε κιόλας».  

Θυμίζουμε ότι ο Κωστής ήταν έξαλλος με το γεγονός ότι έβγαινε συνέχεια υποψήφιος και «τα έβαλε» με τον Πάνο. Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος τον εκνεύρισε όταν δήλωνε στους κριτές ότι τον δυσκόλεψε από άποψη αρμοδιοτήτων το να είναι ο αρχηγός και θέλει κι άλλη ευκαιρία για να αποδείξει κάτι παραπάνω. Όμως δεν έπεισε τον Κωστή με τα λεγόμενά του και ξέσπασε λέγοντας: «Μπούρδες, αυτά τα λένε μόνο κάτι κότες εκ του αποτελέσματος για να δικαιολογήσουν την φωτιά στον κ…ο τους».

Διαβάστε ακόμη

«Βόμβες» Τραμπ Τζούνιορ για Ουκρανία: Είναι πιο διεφθαρμένη από τη Ρωσία - Η στήριξη των ΗΠΑ ενδέχεται να σταματήσει

«Πατούν γκάζι» οι αγρότες: Δεν ικανοποιούνται από τις εξαγγελίες - Νέες κινητοποιήσεις σε Έβρο, Γιάννενα, Αθηνών - Λαμίας και Κρήτη

Πόσο ακριβότερο είναι φέτος το χριστουγεννιάτικο τραπέζι - Εκτοξεύονται οι τιμές σε κρέας και γλυκά

Formula 1: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Λάντο Νόρις!

επόμενο άρθρο
#TAGS
  • MasterChef 5
  • αποχώρηση
  • MasterChef
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr