Market|22.11.2021 16:36

Black Friday 2021: Αυτές είναι οι καλύτερες προσφορές που τρέχουν

Newsroom

Οι καλύτερες προσφορές σε τηλεοράσεις και smartphones έχουν ήδη ξεκινήσει γι αυτό και ετοιμάσαμε την πιο ενημερωμένη λίστα.

Το Black Friday 2021 είναι εδώ. Διαφημίσεις, προσφορές, ντόρος όλα συμβαίνουν πολύ γρήγορα εκεί έξω. Ένας μικρός χαμός γεμάτος συσκευές που πάντα θέλαμε να αποκτήσουμε και τώρα, έχουμε την οικονομική δυνατότητα να το κάνουμε. Αφού φέτος τα Public μαζί με τα Media Markt φέρνουν φέτος τη μεγαλύτερη Black Friday που έγινε ποτέ. Έτσι λοιπόν μέχρι τις 26 Νοεμβρίου υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφθούμε ένα από τα φυσικά καταστήματα των δύο εταιρειών ή να μπούμε στο public.gr και το mediamarkt.gr αντίστοιχα και να προλάβουμε τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τις καλύτερες που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής ωστόσοπάντα μια εγγραφή στο Newsletter μπορεί να σου κερδίσει χρόνο (και χρήμα). Τι τρέχει όμως αυτήν τη στιγμή εκεί έξω σε προσφορές στα Media Markt; Πάμε να τις δούμε μαζί:

  1. Ζήστο όπως ο Τζωρτζ Κλούνεϊ και απόκτησε τη δική σου μηχανή καφέ Nespresso Essenza Mini με Aeroccino μόνο 119€ και δώρο 30 ευρώ για κάψουλες Nespresso. Μην ξεχνάς ότι όλες οι Nespresso με όφελος έως 40%.
  2.  Ήρθε η ώρα να αλλάξεις την ατμόσφαιρα στο σπίτι με τον αφυγραντήρα Morris 20 λίτρων Mini μόνο 119€. Αν θέλεις περισσότερη ποικιλία τότε έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε όλους τους αφυγραντήρες Morris με όφελος έως 40%.
  3. Κάνε τώρα την ανανέωση που πάντα ήθελες στην κουζίνα και απόκτησε τον ψυγειοκαταψύκτη Omnys μόνο με 329€.
  4. Βάλε τη σωστή μπουγάδα με ένα γρήγορο 7κιλο πλυντήριο ρούχων Sharp σε τιμή μόλις 249€. Μην ξεχνάς ότι βρίσκεις όλες τις μεγάλες οικιακές συσκευές με όφελος έως 50%.
  5. Μεγάλωσε την απόλαυση στη θέασή σου κάνοντας δική σου μια 75άρα Samsung 4K μόνο 899€.

Για περισσότερες προσφορές stay tuned στα Media Markt

 

Black Friday 2021Black FridayMedia MarktPublic