Market|14.02.2022 09:51

Γνώρισε την τηλεόραση που μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο!

Newsroom

Οι ρυθμοί της καθημερινότητας είναι γρήγοροι και οι απαιτήσεις πολλές. Τον περισσότερό μας χρόνο τον ξοδεύουμε μακριά από το σπίτι, γι’ αυτό και όταν επιστρέφουμε, αναζητούμε τρόπους να ψυχαγωγηθούμε και να απολαύσουμε την κάθε στιγμή χαλάρωσης.

Η τεχνολογία είναι συνήθως αυτή που μας βοηθάει να γεμίζουμε το χρόνο μας εποικοδομητικά, κάνοντας τα πάντα πιο εύκολα και προσβάσιμα. Για παράδειγμα, τι πιο ωραίο από το να μπορείς να μετατρέψεις το σαλόνι σου σε σινεμά αλλά παράλληλα να μπορείς να έχεις και άπειρες μουσικές επιλογές;

Αυτή την εβδομάδα, στο www.open-market.gr, θα βρεις την τηλεόραση Blaupunkt BA50U5262ΜΕΕΒ, που είναι τόσο «smart» και εξοπλισμένη, όσο χρειάζεται για να φροντίσει τα πάντα για τη διασκέδασή σου!

Πρόκειται για μια τηλεόραση 50 ιντσών, με ευκρίνεια 4Κ Ultra HD, λειτουργικό σύστημα Android Tv και με εκθαμβωτική προβολή 16,7 εκατομμυρίων χρωμάτων!

Σου δίνει τη δυνατότητα για πρόσβαση στο Youtube ή το Netflix για να παρακολουθήσεις τις αγαπημένες σου σειρές ή ταινίες, αλλά και σε μουσικές εφαρμογές όπως το Spotify. Έχει ακόμα, την ιδιότητα να σου «λύνει» τα χέρια αφού διαθέτει τηλεχειριστήριο με μικρόφωνο, το οποίο μετατρέπεται στον προσωπικό σου βοηθό Google, κάνοντας ευκολότερη την πλοήγηση και παρέχοντας μέχρι και προτάσεις για την ψυχαγωγία σου.

Το ενσωματωμένο Chromecast, σου επιτρέπει επίσης να προβάλεις περιεχόμενο απευθείας από τις έξυπνες συσκευές σου στην τηλεόρασή, χωρίς καλώδια!

Κάνοντας κλικ στο www.open-market.gr , μπορείς να την αποκτήσεις στη μοναδική τιμή των 449€, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση και φυσικά με την καλύτερη after sales εξυπηρέτηση! Δίνεται επίσης δυνατότητα έως και 12 άτοκων δόσεων. Τι περιμένεις για να την αποκτήσεις;

Η προσφορά λήγει την Κυριακή 20/02/2022 στις 23:59.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗopen market