Ούζο με καταγωγή ποιότητας της οικογένειας Αποστολάκη
NewsroomΗ ιστορία του ούζου στην περιοχή της Μαγνησίας ξεκίνησε το 1922, όταν Μικρασιάτες πρόσφυγες από τη Σμύρνη εγκαταστάθηκαν στη Νέα Ιωνία της Μαγνησίας.
Τότε στις αρχές του 20ου αιώνα ταξίδεψαν μαζί με τους παππούδες της οικογένειας Αποστολάκη από τη Σμύρνη της Μικράς Ασίας στα Προσφυγικά της Μαγνησίας, τα Μυστικά και η Εμπειρία του Οικογενειακού Σμυρνέικου Ούζου.
Τριάντα χρόνια μετά, το 1954, υλοποιήθηκε ξανά στη Νέα Ιωνία του Βόλου η Παλιά Οικογενειακή Συνταγή, δίνοντας τα πρώτα μπουκάλια από το οικογενειακό ούζο με καταγωγή ποιότητας, το ούζο 1954!
Σήμερα, με οδηγό τη σμυρνέικη παράδοση η οικογένεια Αποστολάκη συνεχίζει το ταξίδι των μυστικών της παλιάς οικογενειακής συνταγής, δημιουργώντας αυτό το εξαιρετικό και γλυκόπιοτο ούζο, το ούζο 1954 της οικογένειας Αποστολάκη.
- Στο έλεος κακοκαιρίας η Γαλλία: Σφοδρές πλημμύρες και διακοπές ρεύματος - Εικόνες που κόβουν την ανάσα
- Συναγερμός στη Βουλγαρία: Ξέσπασμα της γρίπης των πουλερικών - Πάνω από 7.500 μολυσμένα σε ορνιθοτροφείο
- Κυψέλη: Συνελήφθη 14χρονος φιλοξενούμενος σε δομή - Έκρυβε στο στρώμα ναρκωτικά
- Δήμαρχος απαγορεύει τους κάκτους σε κτίρια της Γερμανίας - Ποιος ο λόγος