Market|01.06.2022 13:51

TAG Heuer Aquaracer Professional 300 Orange Diver - To πορτοκαλί είναι το νέο μαύρο!

Newsroom

Ένας αναγεννημένος μύθος: Ένα καινούργιο ρολόι με ζωηρή εμφάνιση, που αντλεί έμπνευση από το ιστορικό πορτοκαλί καταδυτικό μοντέλο με τον κωδικό 844. Η έντονη απόχρωση στο πορτοκαλί του καντράν κυριαρχεί χάρη στο κοντράστ που κάνει με το βαθύ μπλε του ωκεανού. Είναι ένα πολυτελές ρολόι-εργαλείο που αναδεικνύει την περιπετειώδη πλευρά του καθενός.

Ο ΜΥΘΟΣ

Το πορτοκαλί υπήρξε ανέκαθεν σημαντικό χρώμα για τους ανθρώπους του νερού. Το ιστορικό μοντέλο 844 που είχε το χρώμα αυτό αποτέλεσε έμπνευση για το καινούργιο Aquaracer Professional 300. Το έντονο πορτοκαλί είναι ένα σύμβολο ασφάλειας στη θάλασσα, ενώ την ίδια ώρα είναι κοινά αποδεκτό ως το χρώμα της ταχύτητας και των ρεκόρ και χρησιμοποιείται ευρέως στις πίστες αγώνων αλλά και στις στολές της NASA. Το καινούργιο TAG Heuer Aquaracer Orange Diver έρχεται με κάσα 43 χιλιοστών.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Το Aquaracer Professional 300 χαρακτηρίζεται από τις έξι βασικές ιδιότητες της συλλογής. 12πλευρη περιστρεφόμενη στεφάνη μονής κατεύθυνσης, η κορώνα προστατεύεται από την κάσα και το ρολόι είναι στεγανό σε βάθος 300 μέτρων. Και βέβαια, ένα βασικό στοιχείο της συλλογής είναι η ευκρίνεια στο σκοτάδι, όπου οι ενδείξεις και οι δείκτες είναι επιστρωμένοι με Super-LumiNova?.

ρολόι