My market: Μεγάλος εορταστικός διαγωνισμός «Τα Καρότσια της Χρονιάς»
NewsroomΤα My market φέτος τα Χριστούγεννα δημιουργούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους μια 360ο εορταστική καμπάνια που γιορτάζει την πιο λαμπερή περίοδο του έτους. Η νέα καμπάνια με τίτλο «Τα Καρότσια της Χρονιάς» παρουσιάζει το μεγάλο εορταστικό διαγωνισμό του δικτύου με δώρα αξίας 4.000 ευρώ το καθένα για τα καρότσια ΟΛΗΣ της χρονιάς. Η μαγική καμπάνια μοιράζει άμεσα και καθημερινά δώρα που ξεπερνούν συνολικά τα 100.000 ευρώ.
Η διαφημιστική ταινία είναι ήδη στον αέρα από τις 29/11 με την επιμέλεια της MullenLowe Athens, σκηνοθετημένη από τον Γιάννη Χριστοφόρου, την παραγωγή ανέλαβε η STEFI, ενώ το animation υλοποιήθηκε από τη DVS. Η ταινία εμπλουτίζεται μουσικά από την παγκόσμια επιτυχία “Take on me” των a-ha και είναι ειδικά διασκευασμένη από τη Musou για τις ανάγκες της καμπάνιας.
Η νέα εορταστική καμπάνια υποστηρίζεται από ένα ολιστικό πλάνο επικοινωνίας και το μαγικό ταξίδι των καροτσιών θα διαρκέσει έως και τις 7/1/2023, αναζητώντας τους υπερτυχερούς των εορτών!
Καλές Γιορτές από τα My market!
- Qatar Gate: Η ώρα της κρίσης για την Εύα Καϊλή - Ποια υπερασπιστική γραμμή θα ακολουθήσει ο δικηγόρος της – Οδηγείται στον ανακριτή
- To ΚΙΝΑΛ «χάνεται» και ο μεσαίος χώρος αναζητείται: Τι αλλάζει στην εκλογική στρατηγική της ΝΔ
- Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Σπαζοκεφαλιά το πρωτόκολλο επιστροφής τους στο ΕΣΥ - Συνεδριάζουν ξανά οι ειδικοί
- Σκάνδαλα, δωροδοκίες και δολοπλοκίες – Πώς η FIFA από την κορυφή του κόσμου και του ποδοσφαίρου κατέληξε να είναι μια επιχειρηματική και πολιτική μηχανή;
- Εορταστικό καλάθι: Πρεμιέρα με πάνω από 600 νέους κωδικούς - Η λίστα με τα παιχνίδια
- Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
- Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
- Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
- «Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος