Market|04.09.2023 11:36

Υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας!

Newsroom

Στις 11 Σεπτεμβρίου χτυπάει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς, με τους μικρούς και μεγάλους μαθητές να επιστρέφουν στα θρανία, ενώ και οι φοιτητές ετοιμάζονται να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν την πορεία της γνώσης και να κατακτήσουν τα όνειρά τους. Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που σημαίνει ένα νέο ξεκίνημα και στην εργασία, καθώς μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, έφτασε η ώρα για επιστροφή στην καθημερινότητα.

Τα νέα ξεκινήματα όμως χρειάζονται και νέα εφόδια και τι καλύτερο να ξεκινήσεις τον μήνα με έναν αέρα ανανέωσης. Καινούρια σχολικά είδη, μικρές πινελιές για το γραφείο και το σπίτι θα σηματοδοτήσουν την αλλαγή που επιθυμείτε.

Τα παιδιά όλων των ηλικιών από την πρωτοβάθμια μέχρι την τριτοβάθμια εκπαίδευση θα γεμίσουν τις τσάντες τους με καινούρια εφόδια, που θα τα συνοδέψουν και αυτή τη χρονιά στην ενδιαφέρουσα πορεία της μάθησης.

Αντίστοιχα, τα γραφεία μπορούν να ομορφύνουν με αντικείμενα που θα δίνουν και στους μεγάλους καθημερινά κίνητρο και υπομονή να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες και αγχωτικές ημέρες.

Φυσικά, μια μικρή ανανέωση στο σπίτι, με κάποιες μικρές πινελιές επίσης μπορεί αλλάξει την διάθεσή σας!

Πώς θα σας φαινόταν να αποκτήσετε τα αγαπημένα σας σχολικά, είδη γραφείου και σπιτιού αλλά ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε και χρήματα; Πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με το πρόγραμμα go4more της Εθνικής Τράπεζας.

Χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας βγαίνετε πάντα κερδισμένοι καθώς προμηθεύστε σχολικά είδη και είδη σπιτιού με κέρδος!  

Συγκεκριμένα, σε επιλεγμένα καταστήματα, για όσους πληρώνουν με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, από 25/8 έως και 16/9 εξασφαλίζουν κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών με χρήση πιστωτικής και 5% με χρήση χρεωστικής κάρτας σε πόντους go4more, για αγορές από 30 ευρώ και άνω!

Τα καταστήματα στα οποία κερδίζετε επιστροφή με κάθε αγορά είναι τα εξής:

  • Στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο moustakastoys.gr
  • Στα καταστήματα Hondos Center καθώς και στο eshop hondoscenter.com
  • Στα καταστήματα ΙΚΕΑ, καθώς και στο ΙΚΕΑ eshop.

Δείτε πώς κερδίζετε πόντους με τις αγορές σας

Αν έχετε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας και δεν είστε εγγεγραμμένοι  στο πρόγραμμα επιβράβευσης συναλλαγών go4more, εγγραφείτε εδώ και κερδίστε πόντους σε κάθε σας αγορά.

Σημειώνεται πως αυτοί οι πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων, που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

Δείτε τους συνεργαζόμενους εμπόρους του προγράμματος εδώ.

Έτσι λοιπόν, καθώς είναι δύσκολοι οι καιροί, με την ακρίβεια να επιμένει, μπορείτε να κάνετε έξυπνες αγορές και ταυτόχρονα να κερδίσετε σε κάθε επόμενη αγορά δίνοντας και μια «ανάσα» στον προϋπολογισμό!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr.