Market|02.05.2024 20:12

Προϊόν της Χρονιάς για το 2024 η glo Hyper X2 Air της BAT Hellas

Newsroom

Η συσκευή θέρμανσης glo Hyper X2 Air της BAT Hellas κέρδισε τον τίτλο του Προϊόντος της Χρονιάς για το 2024, βάσει ανεξάρτητης έρευνας της Circana που περιλάμβανε 3.200 καταναλωτές στην Ελλάδα.

Η glo Hyper X2 Air συσκευή συνδυάζει κομψότητα, ελαφριά κατασκευή και ευχρηστία, παρέχοντας απόδοση και στυλ στην καθημερινότητα των χρηστών της. Με ανανεωμένο σχεδιασμό και δύο διαφορετικές λειτουργίες για εξατομικευμένη εμπειρία θέρμανσης, η glo Hyper X2 Air έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και αναδεικνύεται ως ένα από τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς για το 2024.

Mία µόνο πλήρης φόρτιση αρκεί για 20 συνεδρίες, ενώ µε τις ενδείξεις LED ο καταναλωτής μπορεί να ελέγχει πάντα το επίπεδο της μπαταρίας, ενώ έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 7 χρώματα την αγαπημένη του συσκευή!

Ο Κωνσταντίνος Κονιδάρης, Head of Brand Activation της BAT Hellas δήλωσε σχετικά: «Η διάκριση, για ακόµη µία χρονιά, από τον διεθνούς κύρους θεσµό «Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί για εµάς µεγάλη τιµή και ταυτόχρονα απόλυτη δέσµευση προς τους καταναλωτές µας ότι θα συνεχίσουµε να προσφέρουµε καινοτόµα προϊόντα, τεχνολογικά προηγµένα.

Βασική αξία για την BAT Hellas αποτελεί η δηµιουργία ενός καλύτερου αύριο για τους ενήλικους καταναλωτές µας, την κοινωνία αλλά και τους εργαζοµένους στην εταιρεία µας. Προς αυτήν την κατεύθυνση, πραγµατοποιούµε συνεχείς έρευνες, αναπτύσσοντας προϊόντα δυνητικά µειωµένου κινδύνου, όπως η συσκευή θέρµανσης glo Hyper X2 Air, που συνδυάζει την απόλυτη απόδοση µε το στυλ, ενώ ταυτόχρονα προσαρµόζεται στους γρήγορους ρυθµούς της καθηµερινότητας των καταναλωτών µας».

Η BAT Hellas συνεχίζει την καινοτομία λανσάροντας τη νέα συσκευή glo Hyper Pro, μια νέα premium συσκευή, με oθόνη, που επιτρέπει στον καταναλωτή να έχει τον έλεγχο όλων των λειτουργιών της συσκευής και παρέχει μια ακόμα καλύτερη γευστική εμπειρία.

τσιγάροηλεκτρονικό τσιγάροειδήσεις τώρα