Market|19.07.2024 18:18

Rhetor Law Firm: Στηρίζουμε τους ήρωες που προστατεύουν τις ζωές μας

Newsroom

Σε μια εποχή όπου η κοινωνική αλληλεγγύη γίνεται ολοένα και πιο αναγκαία, η Rhetor Law Firm Δ. Ζάχος – Α. Παπαμιμίκος αποδεικνύει τη δέσμευσή της για διαρκή προσφορά προς τον άνθρωπο, στηρίζοντας τις γυναίκες και τους άνδρες του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος μαζί με τη σύζυγό του, Σόνια Σαββίδη και συνεργάτες της Rhetor Law Firm επισκέφτηκαν την Παρασκευή 19 Ιουλίου, την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Ν. Θεσσαλονίκης, προσφέροντας για μία ακόμη χρονιά, χιλιάδες φιάλες εμφιαλωμένου νερού.

«Και φέτος είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τους ήρωες που δίνουν με αυταπάρνηση τη μάχη με τις φλόγες. Αναγνωρίζουμε την ανεκτίμητη προσφορά τους και αισθανόμαστε βαθιά υποχρέωση να τους ενισχύουμε με κάθε δυνατό τρόπο, ανταποκρινόμενοι στις αυξημένες ανάγκες τους» τόνισε ο κ. Παπαμιμίκος επισημαίνοντας ότι «η αλληλεγγύη προς το πυροσβεστικό σώμα αποτελεί για εμάς καθήκον, αλλά πάνω από όλα είναι μια πράξη αγάπης και ευγνωμοσύνης για αυτούς που προστατεύουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και βέβαια το φυσικό πλούτο της χώρας μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να «Συνηγορούμε για το Καλό» και αυτό είναι καταστατική μας αρχή», σημείωσε ο κ. Παπαμιμίκος.

Ο κύκλος πρωτοβουλιών του «Συνηγορούμε για το Καλό» της Rhetor παραμένει ανοιχτός και εμπλουτίζεται συνεχώς με δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς, δίνοντας μια νέα διάσταση στην εφαρμογή του μηνύματος «δεν είμαστε απλά δικηγόροι, λύνουμε προβλήματα».

Με σεβασμό στις αξίες που διέπουν την εταιρική της κουλτούρα και δραστηριότητα, η Rhetor και όλοι οι συνεργάτες της συλλογικά θέτουν τις κοινωνικές ανάγκες σε προτεραιότητα, συμβάλλοντας με υπευθυνότητα στο έργο οργανισμών, ομάδων και φορέων που αφήνουν το δικό τους αποτύπωμα.

ειδήσεις τώρα