Market|26.07.2024 14:11

Epsilon Pay: Νέα εποχή στις ηλεκτρονικές πληρωμές για τις επιχειρήσεις - Πώς να εξοικονομήστε χρόνο και κόστος

Newsroom

Στην εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας, η διαχείριση των πληρωμών μιας επιχείρησης μπορεί να γίνει ευκολότερη από ποτέ με τη νέα υπηρεσία Epsilon Pay. Μέσα από τη συνεργασία του Ομίλου EPSILON NET και της Εθνικής Τράπεζας, οι επιχειρήσεις αποκτούν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πληρωμές λογαριασμών απευθείας από το εμπορολογιστικό τους σύστημα ERP μέσω του Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας.

Πώς λειτουργεί το Epsilon Pay

Το Epsilon Pay σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις πληρωμές σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Αν η επιχείρησή σας χρησιμοποιεί τα λογισμικά PYLON Hybrid, Galaxy ή Epsilon Smart της EPSILON NET, μπορείτε τώρα να εκτελείτε πληρωμές οργανισμών εύκολα και γρήγορα. Η ψηφιακή πλατφόρμα ενσωματώνει τη διαδικασία πληρωμών στον πυρήνα του ERP συστήματός σας, εξασφαλίζοντας την άμεση συμφωνία των λογιστικών σας εγγραφών και βελτιώνοντας τη διαχείριση του χρόνου και των εξόδων σας.

Επιπλέον, μπορείτε να αξιοποιήσετε την αυτοματοποίηση εισπράξεων με χρήση κωδικών Epsilon Pay RF στα τιμολόγια που εκδίδετε σε πελάτες της επιχείρησής σας, αλλά και την υπηρεσία διαχείρισης λογαριασμών για πληροφόρηση αναφορικά με τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς σε πραγματικό χρόνο. 

Τα πλεονεκτήματα της Χρήσης του Epsilon Pay

  • Πληρωμές Λογαριασμών (Bill Payments): Η υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε πληρωμές προς όλους τους Οργανισμούς, με χρήση του κωδικού πληρωμής και χρέωση του λογαριασμού σας στην Εθνική Τράπεζα, όπως χρησιμοποιείτε το Internet Banking της τράπεζας, προσφέροντάς σας, παράλληλα, συμφωνία των λογιστικών κινήσεων απευθείας στο Epsilon Net σύστημά σας (PYLON Hybrid, Galaxy, Epsilon Smart).
  • Αυτοματοποίηση Εισπράξεων (Epsilon Pay RF): Η υπηρεσία σας βοηθά να βελτιώσετε τη διαχείριση των εισπράξεών σας και να μειώσετε τυχόν ανθρώπινα λάθη, ενώ, ενισχύει την ευελιξία στη διαχείριση των οικονομικών σας και την ασφάλεια των πληρωμών για τους πελάτες σας.
  • Πληροφόρηση και Στατιστικά (Epsilon Pay ΒΙ): Mε την υπηρεσία Epsilon Pay και τα δυναμικά dashboards που διαθέτει μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση των εισπράξεών σας και να λαμβάνετε γρήγορες και ενημερωμένες αποφάσεις για τη ρευστότητα της επιχείρησής σας, βασιζόμενοι σε πραγματικά δεδομένα.
  • Διαχείριση Λογαριασμών (Account Aggregator): Η υπηρεσία Epsilon Pay σας επιτρέπει να συγκεντρώνετε και να διαχειρίζεστε τα χρηματοοικονομικά σας δεδομένα από διάφορους χρηματοπιστωτικούς λογαριασμούς και υπηρεσίες σε μια εφαρμογή, προσφέροντάς σας ευκολία και διαφάνεια

Το επιπλέον πλεονέκτημα της νέας αυτής λύσης πληρωμών είναι ότι προσφέρει την αυτόματη εκτέλεση και συμφωνία λογιστικών εγγραφών σε κάθε τραπεζική σας συναλλαγή, λύνοντας τα χέρια σε λογιστές, στελέχη επιχειρήσεων και λογιστικών γραφείων και διευκολύνοντας τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων στη διαχείριση πληρωμών και οφειλών.

Με την αναλυτική πληροφόρηση και τα στατιστικά που έχετε πλέον στη διάθεσή σας, μπορείτε να λαμβάνετε τις σωστές αποφάσεις για ένα σημαντικό κομμάτι των εξόδων σας, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία σας.

Πώς να αποκτήσετε το Epsilon Pay

Η ενεργοποίηση του Epsilon Pay είναι απλή και γρήγορη και απαιτεί 3 βήματα:

  • Επιλέξτε Συνδρομή: Συνδεθείτε στο portal Epsilon Net / My Account και επιλέξτε τη συνδρομή σας ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα epsilonpay.eu για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.
  • Επιλέξτε Λειτουργικότητες: Επιλέξτε τις επιθυμητές λειτουργικότητες και ολοκληρώστε την αγορά σας.
  • Εγγραφείτε στην Εθνική Τράπεζα: Συνδεθείτε με τους κωδικούς εισόδου σας στο Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας για να ενεργοποιήσετε τις λειτουργικότητες που επιθυμείτε.

Ετοιμαστείτε για το μέλλον

Η πρωτοποριακή αυτή προσέγγιση στις ηλεκτρονικές πληρωμές ανοίγει νέους ορίζοντες για τις ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις. Η συνεργασία του Ομίλου EPSILON NET με την Εθνική Τράπεζα δημιουργεί ένα ισχυρό εργαλείο για την αυτοματοποίηση και βελτιστοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες καινοτομίες που θα προστεθούν σύντομα στη φαρέτρα σας.

Με το Epsilon Pay, η επιχείρησή σας δεν κάνει απλά ένα βήμα προς το μέλλον – το δημιουργεί.

πληρωμέςΕθνική Τράπεζαεπιχειρήσειςειδήσεις τώρα