Market | 10.09.2024 17:11

Η Vichy Laboratoires εμπλουτίζει τη σειρά DERCOS με δύο νέες καινοτόμες λύσεις κατά της πιτυρίδας

Newsroom

Η Vichy Laboratoires, η μάρκα που συνιστούν πάνω από 70.000 δερματολόγοι παγκοσμίως, συνεχίζει να πρωτοπορεί στη δερματολογική φροντίδα αναπτύσσοντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις πιο εξειδικευμένες ανάγκες.

Με τη σειρά DERCOS, που αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό δερματολογικής εξειδίκευσης και καλλυντικής ευχαρίστησης, προσφέρει κλινικά αποδεδειγμένες λύσεις για την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών, ακόμα και για παθήσεις όπως η πιτυρίδα, που αποτελεί την 5η πιο συχνή πάθηση στο δερματολογικό ιατρείο.

Τα νέα καινοτόμα προϊόντα Dercos Anti-Dandruff Serum 10 και Dercos DS 2in1 Shampoo + Conditioner έρχονται να ενισχύσουν την αδιαμφισβήτητη αποτελεσματικότητα της σειράς DERCOS κατά της πιτυρίδας, προσφέροντας λύσεις κατάλληλες για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών.

Το Dercos Anti-Dandruff Serum 10, αποτελεί την πρώτη στοχευμένη αγωγή για το τριχωτό με δράση ενάντια σε 10 συμπτώματα της πιτυρίδας, όπως η υπερέκκριση σμήγματος, ο κνησμός, οι κοκκινίλες, οι μεμονωμένες νιφάδες κ.ά. Η καινοτόμος σύνθεσή του, με τρία ειδικά δερματολογικά και δραστικά συστατικά, όπως το υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση, το madecassoside για την καταπολέμηση της φλεγμονής και την ολαμινική πιροκτόνη για αντιμυκητιασική δράση, καταπολεμά την πιτυρίδα, παρέχοντας 24ωρη αποτελεσματικότητα και μακροχρόνια προστασία ενάντια στην επανεμφάνισή της.

Μετά από μόλις μία εβδομάδα χρήσης, οι καταναλωτές αναφέρουν 26% μείωση της πιτυρίδας, τα συμπτώματα του κνησμού και της αίσθησης τραβήγματος μειώνονται έως 77% και 72% αντίστοιχα, ενώ το 91% αναφέρει πως αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας με το 94% να συμφωνεί πως προσφέρει και αίσθηση καθαριότητας.

Το προϊόν σε περιπτώσεις επίμονης πιτυρίδας, μπορεί να αντικαταστήσει την φαρμακευτική αγωγή, με τη συμβουλή δερματολόγου.

Παράλληλα, το νέο Dercos DS 2in1 Shampoo + Conditioner συνδυάζει την αδιαμφισβήτητη αποτελεσματικότητα του κλασικού σαμπουάν Dercos DS με επιπλέον ενυδατικά οφέλη. Ανεπτυγμένο με τη δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος, το προϊόν προσφέρει 100% εξάλειψη της πιτυρίδας από την πρώτη χρήση και 72 ώρες ενυδάτωσης στην ίνα της τρίχας. Η κρεμώδης υφή και το ευχάριστο άρωμα κάνουν τη χρήση του ιδιαίτερα απολαυστική ενώ είναι κατάλληλο ακόμα και για βαμμένα μαλλιά ή μαλλιά που έχουν υποστεί τεχνικές επεξεργασίες, προσφέροντας 4 εβδομάδες προστασίας. Έξι κλινικές μελέτες και τέσσερις μελέτες παρακολούθησης, επιβεβαιώνουν την ενυδάτωση στο τριχωτό της κεφαλής και την πρόληψη κατά της επανεμφάνισης της πιτυρίδας για έως και 6 εβδομάδες, ενώ αποδεδειγμένα βελτιώνει την υγεία του τριχωτού, για 57% πιο λαμπερά και 5 φορές πιο δυνατά μαλλιά.

Τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για καθημερινή χρήση ακόμα και για το ευαίσθητο τριχωτό.

Ανακαλύψτε τη σειρά Vichy Dercos Anti-dandruff σε φαρμακεία ή επισκεφθείτε το https://www.vichy.gr/ για περισσότερες πληροφορίες.