Market|11.10.2024 19:34

Messinia Open Water Swimming: Ένα Αθλητικό και Χαλαρωτικό Τριήμερο στη Μεσσηνία 26-28 Οκτωβρίου 2024 στο W Costa Navarino

Newsroom

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει και σας προσκαλεί να ζήσετε μια μοναδική αθλητική και ψυχαγωγική εμπειρία στο Messinia Open Water Swimming, W Costa Navarino. Είτε είστε έμπειροι κολυμβητές είτε νέοι στον χώρο, το Messinia Open Water Swimming προσφέρει αγώνες, δραστηριότητες και την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις φυσικές ομορφιές της Μεσσηνίας.

Πρόγραμμα Αγώνων

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024:

17:00: Παιδικός αγώνας, μια διασκεδαστική ευκαιρία για τους μικρούς κολυμβητές.

17:30: Σκυταλοδρομία 4x200μ. Οι ομάδες αποτελούνται είτε από 4 άτομα που κολυμπούν 200μ ο καθένας, είτε από 2 άτομα που καλύπτουν 400μ ο καθένας.

Yoga for Athletes: Μια αναζωογονητική συνεδρία yoga, ειδικά σχεδιασμένη για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους αγώνες και όχι μόνο.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024:

08:30: Επιβίβαση αθλητών από το Moraitis Watersports για το Χελωνήσι με πλωτά μέσα.

09:00: Εκκίνηση του αγώνα 2χλμ (με εκκίνηση από το Χελωνήσι και τερματισμό στo Moraitis Watersports, W Costa Navarino).

09:00: Εκκίνηση του αγώνα 4χλμ (με εκκίνηση και τερματισμό στο Moraitis Watersports, με επιστροφή από και προς το Χελωνήσι).

Απονομές: Οι νικητές θα βραβευθούν σε μια όμορφη τελετή στο εστιατόριο Green Pepper.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024:

09:00: Open training run, ιδανική προπόνηση για όσους ετοιμάζονται για τον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Δραστηριότητες και Χαλάρωση στο W Costa Navarino

Το Messinia Open Water Swimming είναι κάτι περισσότερο από ένας αγώνας – είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία αθλητισμού και χαλάρωσης. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πολλές επιπλέον δραστηριότητες:

Ποδηλατικές εκδρομές στη Βοϊδοκοιλιά: Εξερευνήστε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας μέσα από οργανωμένες ποδηλατικές διαδρομές.

Μαθήματα μαγειρικής: Ανακαλύψτε τα μυστικά της μεσσηνιακής κουζίνας μέσα από μαθήματα μαγειρικής με τοπικά υλικά, προσφέροντάς σας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Χαλαρωτικές στιγμές στο spa του W Costa Navarino: Απολαύστε περιποιήσεις spa που θα σας αναζωογονήσουν μετά τους αγώνες.

Εξερευνήστε τα αξιοθέατα της περιοχής: Επισκεφθείτε την ιστορική Πύλο με το Νιόκαστρο και το Μουσείο Υποβρύχιας Αρχαιολογίας, το επιβλητικό Κάστρο της Μεθώνης, καθώς και τη λιμνοθάλασσα της Γιάλοβας με τη μοναδική της φυσική ομορφιά.

Προνομιακή Διαμονή για Οικογένειες

Στο πλαίσιο του Messinia Open Water Swimming, προσφέρουμε ειδική προνομιακή τιμή διαμονής στο W Costa Navarino και στο The Westin Resort για όσους έχουν κάνει εγγραφή στους αγώνες και έχουν παιδιά κάτω των 12 ετών. Για να επωφεληθείτε από αυτή την προσφορά πρέπει πρώτα να κάνετε την εγγραφή στον αγώνα μέσω του site www.transitionsports.gr και έπειτα να  κλείσετε τη διαμονή σας μέσω συνδέσμου που θα σας προωθήσουμε.

Εναλλακτική Διαμονή: Για όσους επιθυμούν να μείνουν εκτός W Costa Navarino, συνεργαζόμενη επιλογή διαμονής είναι το Artina Hotel στη Μαραθόπολη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες και να κλείσετε τη διαμονή σας μέσω του συνδέσμου: www.artina.gr.

Συμμετοχή

Όλοι οι αθλητές για να συμμετάσχουν απαιτείται να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο και να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέχρι τις 15 Οκτωβρίου μέσω του www.transitionsports.gr. Από τις 16 Οκτωβρίου, η τιμή εγγραφής ανεβαίνει.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο admin@transitionsports.gr.

Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε ένα αξέχαστο τριήμερο γεμάτο αθλητισμό, φύση και χαλάρωση!

Ζήστε τη Μαγεία της Μεσσηνίας με το Messinia Open Water Swimming – 26-28 Οκτωβρίου 2024!

κολύμβησηCosta Navarinoειδήσεις τώρα