Market|17.10.2024 14:42

Eurolife FFH: Μεγάλος Χορηγός του Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!» του «Μαζί για το Παιδί» για τρίτη συνεχή χρονιά

Newsroom

Η Eurolife FFH, μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd, βρέθηκε και πάλι στο πλευρό του «Μαζί για το Παιδί», ως Μεγάλος Χορηγός του 3ου Παιδικού Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο.

Με τη συμμετοχή περίπου 3.000 επισκεπτών, το φεστιβάλ πρόσφερε στα παιδιά ηλικίας 2 έως 12 ετών αλλά και τους γονείς τους την ευκαιρία να απολαύσουν μια ημέρα γεμάτη παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες, με στόχο την ανάδειξη της αξίας του παιχνιδιού ως βασικού παράγοντα για την ανάπτυξη και κοινωνικοποίηση των παιδιών.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ τα παιδιά διασκέδασαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πλούσιες δραστηριότητες, όπως μαθήματα μπάσκετ, τετραπλό bungee τραμπολίνο, στίβο περιπέτειας με εναέρια περάσματα, τοίχο αναρρίχησης, φουσκωτά κάστρα, καθώς και ποδοσφαιράκια και air-hockeys.

Επιπλέον, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν επιδείξεις με σαπουνόφουσκες, παραστάσεις μαγείας, και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια πηλού και χειροτεχνιών, βιωματικές δράσεις διερευνητικής μάθησης, μαθήματα μαγειρικής κ.ά.. Την ήδη πολύ γεμάτη ημέρα έκλεισαν με τις μελωδίες τους οι MELISSES, σε ένα unplugged live act που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο φεστιβάλ είχε η ενέργεια «Φαντασία σε Δράση» της Eurolife FFH, μέσα από την οποία η εταιρεία προσκάλεσε τους μικρούς «καλλιτέχνες» να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη και να δημιουργήσουν τις δικές τους, μοναδικές κατασκευές.

Μαγικά ραβδιά, ελικοπτεράκια και finger puppets ήρθαν στη ζωή, μέσα από τη χρήση απλών υλικών όπως θαλασσόξυλα, αυγοθήκες, φύλλα, κλωστές και χρώματα. Μέσα από αυτή τη δημιουργική δραστηριότητα, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν και να διευρύνουν τα όρια της φαντασίας τους, κατασκευάζοντας τα δικά τους, ξεχωριστά έργα τέχνης.

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται δίπλα σε δράσεις που υποστηρίζουν τα παιδιά και τις οικογένειες στην Ελλάδα. Γι’ αυτό και στηρίζει με συνέπεια ενέργειες που καλλιεργούν τη γνώση, τη φαντασία και τις δεξιότητες των παιδιών, αλλά και που δίνουν τη δυνατότητα στις οικογένειες να περάσουν δημιουργικό χρόνο μαζί.

παιδιάειδήσεις τώραφεστιβάλ