Η KAFEA TERRA διευρύνει το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο με Panettone MiTo’21 Έλληνα δημιουργού με έδρα στο Μιλάνο
Κάθε Panettone σηματοδοτεί στιγμές ευτυχίας, καθώς περιέχει υλικά που έχουν βαθιά συμβολική σημασία: το πορτοκάλι για την αγάπη, το κίτρο για την υγεία και τη σταφίδα για την ευμάρεια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό
Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και ενίσχυσης της προϊοντικής της παλέτας, η KAFEA TERRA, 100% ελληνική βιομηχανική εταιρεία, ανακοινώνει με χαρά την ένταξη του Panettone Classico by MiTo’21 στο χαρτοφυλάκιό της. Ένα από τα πιο εμβληματικά και αυθεντικά γλυκίσματα της ιταλικής παράδοσης, το Panettone Classico φέρνει την κομψότητα και τη γευστική πολυπλοκότητα στο προσκήνιο, αποτελώντας την απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις των εκλεκτών απολαύσεων.
Το Panettone Classico by MiTo’21 εμπνευσμένο από τις πόλεις του Μιλάνου και του Τορίνο, όπου ο Έλληνας δημιουργός του, Μιχάλης Τυράκης, έζησε για τριάντα χρόνια είναι φτιαγμένο από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά με σεβασμό στην αυθεντική συνταγή, ιδανικό για κάθε ξεχωριστή περίσταση. Κάθε Panettone σηματοδοτεί στιγμές ευτυχίας, καθώς περιέχει υλικά που έχουν βαθιά συμβολική σημασία: το πορτοκάλι για την αγάπη, το κίτρο για την υγεία και τη σταφίδα για την ευμάρεια.
Η KAFEA TERRA και η βραβευμένη MiTo’21 με την πιστοποίηση Great Taste Producer ξεκινούν τον Οκτώβριο 2024 συνεργασία για την εμπορική διάθεση του Panettone Classico 750g και του Milano Alto 1kg, που με βιολογική σουλτανίνα από την Κρήτη και βανίλια από μία μικρή παραγωγό στη Μαδαγασκάρη αποτελεί το πρώτο κλασσικό Panettone με 3 αστέρια στα Great Taste Awards. Οι πολυτελείς συσκευασίες τους είναι εμπνευσμένες από Liberty – Style μοτίβα της αρχιτεκτονικής του Μιλάνο και πληρούν τις σύγχρονες απαιτήσεις περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, χρησιμοποιώντας 100% κομποστοποιήσιμο, eco-friendly χαρτί.
Για να τιμήσει την προσθήκη των Panettone ΜιΤο’21 στο χαρτοφυλάκιό της, η KAFEA TERRA διοργάνωσε, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, ένα λαμπερό launch event στον καταπράσινο κήπο του Μουσείου Γουλανδρή στην Κηφισιά, το οποίο επιμελήθηκε ο καταξιωμένος σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος. Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη κομψότητα και γευστικές προστάσεις pairing, συνεργάτες, δημοσιογράφοι και influencers από τον χώρο της γαστρονομίας και του lifestyle είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα εκλεκτά Panettone σε συνδυασμό με έναν καλοφτιαγμένο espresso.
Ποια ονόματα ακούγονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας - Τι θα μετρήσει στην απόφαση του Μαξίμου
Μαγδεμβουργο: Στην αναζήτηση κινήτρου του δράστη της επίθεσης – Οι ακροδεξιές θεωρίες και οι προειδοποιήσεις
Πρύτανης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου: Νέα προπτυχιακά προγράμματα μέσα στο 2025
Η Σημασία των Μιτοχονδρίων στην Αναγεννητική Ιατρική: Ιστορία και Σύγχρονες Θεραπείες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr