Premium, Ανατρεπτικό, Αυθεντικό: Το Νέο Μενού Γεύσεων της Kayak
Η Kayak, με περισσότερες από 100 γεύσεις στο ενεργητικό της, παρουσιάζει φέτος τέσσερις νέες δημιουργίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋
Η Kayak, η ελληνική εταιρεία premium παγωτών και γλυκών, για πάνω από τρεις δεκαετίες συνεχίζει να δημιουργεί γεύσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και την αυθεντικότητά τους, βασισμένες στις καλύτερες πρώτες ύλες.
Η Kayak, με περισσότερες από 100 γεύσεις στο ενεργητικό της, παρουσιάζει φέτος τέσσερις νέες δημιουργίες:
Ispahan
Λίτσι, σμέουρο και τριαντάφυλλο συνδυάζονται αρμονικά σε ένα κρεμώδες και βελούδινο παγωτό με ανατολίτικο χαρακτήρα.
Κρέμα με Ανθότυρο, Σύκο και Φιστίκι
Μία απαλή κρέμα με ελληνικό ανθότυρο, πλούσια σε γεύση σύκου και ρίπλα φιστικιού, που αναδεικνύει αυθεντικές μεσογειακές νότες.
Κρέμα με καβουρδισμένο Φουντούκι και Λάδι Τρούφας
Καβουρδισμένο φουντούκι και διακριτικό άρωμα από λάδι τρούφας ενώνονται σε μία κομψή, ισορροπημένη γευστική πρόταση για απαιτητικούς ουρανίσκους.
Dubai Chocolate Magic
Η βραβευμένη σοκολάτα Belgian choco chips συναντά το τραγανό κανταΐφι και πέντε πλούσιες στρώσεις ρίπλας φιστικιού δημιουργώντας το viral Dubai Chocolate με υπογραφή και ποιότητα από την Kayak.
Όλα τα παγωτά παράγονται από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, φρέσκια κρέμα γάλακτος, αληθινά φρούτα, επιλεγμένους ξηρούς καρπούς και τις κορυφαίες σοκολάτες Valrhona και Callebaut. Στην Kayak πιστεύουμε ότι κάθε ημέρα κρύβει μικρές και μεγάλες στιγμές που αξίζει να τις γιορτάζουμε.
Γιατί οι στιγμές φεύγουν σαν παγωτό – γι’ αυτό κάνε τη στιγμή να αξίζει με Kayak #welldeserved.
Τα παγωτά Kayak θα τα βρείτε στις Kayak Boutiques και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα.
KAYAK BOUTIQUES:
ΓΛΥΦΑΔΑ, ΠΛΑΚΑ, ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑ, ΨΥΧΙΚΟ, GOLDEN HALL, THE MALL ATHENS, ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (AIA), ΤΖΙΑ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΧΑΝΙΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΠΥΛΟΣ (COSTA NAVARINO), ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΟΙΑ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΦΗΡΑ.
Website: kayak.gr | Instagram: @kayak.gr | Facebook: It is Kayak | LinkedIn: Kayak Ice Cream | Tiktok:
Η κίνηση του Μαξίμου που τίναξε την συνάντηση στον αέρα, η εκδήλωση του Τσίπρα με πρώην και νυν στελέχη τεσσάρων κομμάτων και οι βολές δια αντιπροσώπων στον Δένδια
Σε πύρινο κλοιό το Ιράν: Η σπίθα που «άναψε» το φιτίλι της εξέγερσης - Θα μπορούσαν οι ΗΠΑ να εμπλακούν;
Από την εγκατάλειψη στη μεγάλη ανάπλαση: Ξεκινά το σχέδιο για τους σταθμούς Λαρίσης και Πελοποννήσου
Πώς θα προχωρήσει από εδώ και πέρα η κυβέρνηση στο αγροτικό - Γιατί δε θα γίνει και δεύτερη συνάντηση σήμερα στο Μαξίμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




