Moto|29.08.2023 07:50

CFMOTO 450NK - Στην Ελλάδα σε πολύ ανταγωνιστική τιμή

Κώστας Γκαζής
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Η γυμνή έκδοση του supersport μοντέλου 450SR της CFMOTO είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά, συνδυάζοντας κορυφαία ποιότητα κατασκευής, πλούσιο εξοπλισμό και ανταγωνιστική τιμή που την κάνει προσιτή σε όλους.

Ο κινητήρας του νέου 450NK, είναι ο ίδιος τετράχρονος, υγρόψυκτος, δικύλινδρος εν σειρά 449 κυβικών με διαστήματα ανάφλεξης 270ο, που χρησιμοποιείται και στο 450SR. Μάλιστα, το συγκεκριμένο μηχανικό σύνολο έχει κατασκευαστεί από τη CFMOTO από λευκό χαρτί, ενώ είναι ο μοναδικός με τέτοιο χρονισμό ανάφλεξης στην μικρομεσαία κατηγορία κυβισμού. Η μέγιστη ισχύς του φτάνει τους 46 ίππους στις 9.500 στροφές, με τη ροπή να ανέρχεται στα 3,97 χιλιογραμμόμετρα στις 7.600 στροφές.

Στον τομέα της πέδησης, μπροστά βρίσκεται ένα δίσκος 320mm με τετραπίστονη ακτινικά τοποθετημένη δαγκάνα της J.Juan, αντί για της Brembo που υπάρχει στο 450SR, ενώ πίσω η μοτοσυκλέτα διαθέτει δίσκο 220mm. Όπως συμβαίνει με κάθε σύγχρονη μοτοσυκλέτα που συμμορφώνεται με τις Euro5 προδιαγραφές, το δικάναλο ABS βρίσκεται στον στάνταρ εξοπλισμό, όπως όμως συμβαίνει και με το traction control!

Σχεδιαστικά το 450NK αντλεί στοιχεία από τον μεγαλύτερο αδερφό του που παρουσιάστηκε φέτος, το 800NK, ειδικά όσον αφορά στο μπροστά μέρος και τον προβολέα. Ωστόσο, η ουρά και το πίσω LED φωτιστικό σώμα έρχονται αυτούσια από το 450SR. Το ύψος της σέλας είναι στα 795mm από το έδαφος, ενώ όποιος επιθυμεί να το αλλάξει μπορεί να βρει στον προαιρετικό εξοπλισμό δύο διαφορετικές επιλογές, μία στα 785mm και μία στα 815mm. Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ ανακοινώνεται στα 14 λίτρα, με το συνολικό βάρος να φτάνει τα 165 κιλά.

Στον εξοπλισμό του 450NK περιλαμβάνονται μία έγχρωμη TFT οθόνη 5 ιντσών με δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω bluetooth με το smartphone του αναβάτη, full LED φωτιστικά σώματα και μία θύρα φόρτισης USB. Ο προαιρετικός εξοπλισμός περιλαμβάνει το T-BOX, το οποίο προσφέρει αναβαθμίσεις OTA, προβολή πλοήγησης MotoPlay, λειτουργίες ασφαλείας και αντικλεπτικής προστασίας, εγγραφή διαδρομής, και τέλος προβολή πληροφοριών οχήματος σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής CFMOTO RIDE.

Το 450NK είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές χρωματικές επιλογές: Zephyr Blue, Nebula White και Nebula Black, με την προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης να ανακοινώνεται στα 5.590€. Σημειώστε πως η μοτοσυκλέτα οδηγείται και με δίπλωμα Α2.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 450NK

μηχανέςειδήσεις τώραμοτοσικλέτες