Μουσική|19.07.2021 13:51

Χάρις Αλεξίου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Πάντα θα θυμάμαι την αγκαλιά σου»

Newsroom

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας καλλιτέχνης με φανατικούς θαυμαστές που βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για δεκαετίες. Ο «Άρχοντας της Πίστας» πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε επιλέξει τον τελευταίο καιρό ν' απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, τον Φεβρουάριο του 2020, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώντας κάθε φορά με την ερμηνεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του λαϊκού τραγουδιστή θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο. Εκεί, φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Διαβάστε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος: Ο καλλιτεχνικός χώρος αποχαιρετά τον «Πρίγκιπα» του τραγουδιού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Χάρις Αλεξίου είπε το δικό της «αντίο» στον «Πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού και μεταξύ άλλων θυμήθηκε τη στήριξη και την αγάπη που δέχθηκε από εκείνον στα πρώτα της βήματα στο τραγούδι. «Αγαπημένε μου κύριε! Λατρεμένε του κόσμου! Πάντα θα θυμάμαι την αγκαλιά σου που με τόση ευγένεια και στοργή με έκλεισε στα πρώτα μου βήματα στο τραγούδι. Όλοι σ’ αγαπήσαμε Τόλη! Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μου! Χαρούλα».

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική στιγμή που τραγουδά μαζί με την κόρη του

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» παρουσίασε ένα απόσπασμα από το πρόσφατο παρελθόν με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Πρόκειται για ένα βίντεο από τη συνύπαρξή του στη σκηνή μαζί με την Μαρία Βοσκοπούλου. Πατέρας και κόρη είχαν βιώσει μια έντονη συναισθηματική στιγμή, όταν ο πετυχημένος τραγουδιστής, θέλησε να ερμηνεύσει το «Λουλουδάκι μου» για χάρη της κόρης τους, μπροστά στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.

Όλες οι ειδήσεις

Αντώνης Ρέμος για τα μέτρα στη Μύκονο: «Πετύχαμε την ανοησία της αγέλης, όχι την ανοσία»

Βανδή, Μενεγάκη και Παπανδρέου: Τα πολύκροτα διαζύγια που άφησαν εποχή

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι κορυφαίες επιτυχίες του

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Όσοι αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο, παίρνουν στον λαιμό τους κόσμο»

Τόλης ΒοσκόπουλοςΧάρις Αλεξίουθάνατοςκηδεία