Μουσική|04.07.2022 15:50

Αdele: Αποθεώθηκε στο Χάιντ Παρκ του Λονδίνου - «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα»

Newsroom

Μετά από πέντε χρόνια η Adele έδωσε δύο συναυλίες στο Λονδίνο με αφορμή το BST Hyde Park Festival, την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο. Η διάσημη Αγγλίδα τραγουδίστρια αποζημίωσε το κοινό της, 65.000 άτομα που συγκεντρώθηκαν στο Χάιντ Παρκ για να την απολαύσουν.

Η 34χρονη Αντέλ φόρεσε δύο εξαιρετικά φορέματα -το πρώτο ήταν του οίκου Elsa Schiapparelli και το δεύτερο Louis Vuitton. Μάλιστα, η ίδια φώναξε «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα», με τους χιλιάδες fans της κυριολεκτικά να παραληρούν.

Η ίδια ερμήνευσε πολλές από τις επιτυχίες της, τόσο από το τελευταίο άλμπουμ της, «30», όσο και από προηγούμενες δουλειές της. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή διέκοψε τη συναυλία της, καθώς παρατήρησε ότι κάποιος από το κοινό χρειαζόταν βοήθεια και ζήτησε από τους security να σπεύσουν να βοηθήσουν. Το κοινό τη χειροκρότησε γι’ αυτήν την κίνηση και ύστερα ξεκίνησε το κομμάτι «Skyfall» από την αρχή.

 

«Κάποιοι ένιωσαν προδομένοι από την απώλεια κιλών μου»

Μιλώντας τη Δευτέρα στο Desert Island Discs στο ραδιόφωνο του BBC η Αντέλ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μεγάλη απώλεια κιλών που, όπως είπε, έκανε κάποιους από τους φαν της «να νιώσουν προδομένοι».

Η 34χρονη σημείωσε πως κατανοεί γιατί ο κόσμος ενδιαφέρθηκε τόσο για την αλλαγή στο σώμα της και γιατί κάποιοι ένιωσαν προδομένοι. «Ένιωσα φρικτά για κάποιους που αισθάνθηκαν πως τα σχόλια άλλων σήμαιναν πως δεν ήταν όμορφοι» ανέφερε η ίδια. «Υπήρξαν κάποιοι που ένιωσαν πολύ προδομένοι από εμένα, σαν να έλεγαν 'ω, ενέδωσε στην πίεση'. Κάτι που στην πραγματικότητα δεν με απασχόλησε γιατί δεν ήταν αυτοί που κρατούσαν το χέρι στις 4 τα ξημερώματα ενώ εγώ έκλαιγα από άγχος» προσθέτει.

 

Η Adele, που επέστρεψε πριν από λίγους μήνες με νέο άλμπουμ (το συμβολικό 30) έπειτα από έξι χρόνια απουσίας, και μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο με τον Σάιμον Κονέκι, φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω της δύσκολες καταστάσεις -όπως και τον θάνατο του πατέρα της- και έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Ριτς Πολ.

Πριν λίγο καιρό, η 34χρονη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Oprah Winfrey. Στην κουβέντα τους αποκάλυψε ότι είχε εμμονή «με την κλασική, δεμένη οικογένεια» και πως αυτό που κέρδισε από τον πρώην σύζυγό της ήταν το αίσθημα σιγουριάς, ενώ ο γιος τους, Άντζελο, που ήρθε αργότερα, πιθανότατα έσωσε τη ζωή της.

«Θυμάμαι έναν στίχο που έγραψα για ένα τραγούδι στον περασμένο μου δίσκο, το “25”, που έλεγε: “Θέλω να ζήσω και όχι μόνο να επιβιώσω”. Αυτό το ένιωθα. Τότε ήταν που παραδέχθηκα στους κοντινούς μου φίλους, που νόμιζαν πως είμαι χαρούμενη, ότι ήμουν δυστυχισμένη. Όλοι ξαφνιάστηκαν. Νομίζω ήταν τότε που αναρωτήθηκα τι θα κάνω για να αλλάξει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ίδια κουβέντα, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι οι κρίσεις άγχους ήταν η αιτία για να χάσει 45 κιλά: «Η άσκηση με βοήθησε και έφερε ισορροπία στο μυαλό μου. Δεν μου κάνει εντύπωση που σχολιάστηκαν τα κιλά μου, γιατί το σώμα μου έχει σχολιαστεί σε όλη μου την καριέρα. Είμαι πολύ χοντρή, είμαι αδύνατη. Είμαι “καυτή” ή δεν είμαι. Δεν είναι η δουλειά μου να πω στον κόσμο πώς να αισθάνεται με το σώμα του. Λυπάμαι που το ότι έχασα κιλά έκανε κάποιους ανθρώπους να αισθάνονται άσχημα. Προσπαθώ να ξεκαθαρίσω τη δική μου ζωή. Δεν μπορώ να προσθέσω κι άλλες ανησυχίες».

Όλες οι ειδήσεις

Μεγάλη φωτιά στο Σχηματάρι: Εντολή εκκένωσης σε οικισμό στο Δήλεσι - Εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα 112

Ζακ Κωστόπουλος: Εκτός φυλακής ο μεσίτης δύο μήνες μετά την καταδίκη του

Τσαβούσογλου: Ο Μητσοτάκης ταπείνωσε τον εαυτό του, λέγοντας μη δίνετε F-16 στην Τουρκία -Τέτοιες προσπάθειες δεν θα αποδώσουν

Γερμανία: Ο άνθρωπος με τα περισσότερα τατουάζ και piercings στον κόσμο

ειδήσεις τώρατραγουδίστριαΛονδίνοΑντέλσυναυλία