Μουσική|03.09.2022 09:13

Trannos: Τραυματίστηκε σε τροχαίο - Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Newsroom

Τροχαίο ατύχημα είχε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο τράπερ Trannos, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και τη νοσηλεία του σε ιδιωτική κλινική.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε από νωρίς ο μάνατζέρ του, ο Trannos νοσηλεύεται σε κλινική στο Φάληρο μετά το ατύχημα, αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Ως αποτέλεσμα, ακυρώθηκαν όλες οι επερχόμενες εμφανίσεις του.

«Φίλες και φίλοι, πριν από λίγες ώρες, ο Trannos ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με το jeep του. Νοσηλεύεται προληπτικά στο Metropolitan, καθώς η υγεία του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Λόγω των παραπάνω, δυστυχώς, δεν θα πραγματοποιηθούν οι επερχόμενες εμφανίσεις του, μέχρι νεοτέρας. Σας ευχαριστεί για την κατανόηση, και εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξη της κατάστασης», γράφει στην ανάρτησή του ο μάνατζερ.

Σε διευκρινίσεις για το τροχαίο που είχε ο Trannos, προχώρησε ο μάνατζέρ του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Ο μάνατζερ είπε χαρακτηριστικά: «Ο Trannos είναι καλά τώρα. Το απόγευμα θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Λίγο έχει χτυπήσει τα πλευρά του, από τη ζώνη που φορούσε. Ήταν συνοδηγός. Τα πλάνα που έχουν βγάλει στο ίντερνετ από τροχαίο στη Βούλα δεν ισχύουν. Το τροχαίο έγινε κοντά στον Άγιο Στέφανο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρατροχαίοτραυματίας