Μουσική|05.01.2023 08:45

Νότης Μαυρουδής: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση – Από ύψος η μοιραία πτώση

Newsroom

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση θανάτου του σπουδαίου συνθέτη Νότη Μαυρουδή που σκοτώθηκε όταν έπεσε με το κεφάλι του πάνω σε μια πέτρα στο εξοχικό του στο Πήλιο.

Ο συνθέτης γλίστρησε από ένα επίπεδο του σπιτιού στο άλλο και χτύπησε στο κεφάλι, σύμφωνα με την ιατροδικαστή κ. Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία σημείωσε πως η πτώση έγινε από ύψος, σύμφωνα με το gegonotanews.

Την ίδια ώρα, ο πρώην ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος, που μίλησε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό για τον συνθέτη, ανέφερε πως ο Νότης Μαυρουδής πριν από 4 χρόνια είχε σπάσει το ισχίο του μετά από πτώση.

Όπως είπε ταλαιπωρήθηκε πολύ καιρό, έκανε αρθροπλαστική και τόνισε πως «δεν θα έπρεπε να έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του». Ήταν, δε, αφορμή να ζητήσει συγνώμη ο ίδιος ο συνθέτης, που άργησε να γράψει, ενημέρωσε τι είχε πάθει και έκανε κριτική στα πεζοδρόμια και στην κατάσταση που τα αφήνουν οι Δήμοι.

«Ακόμη και σ’ αυτό βρήκε έναν τρόπο να παρέμβει με έναν διορθωτικό τρόπο σε αυτά που ζούμε», ανέφερε ο κ. Τρεμόπουλος, ο οποίος είπε ότι ο Νότης Μαυρουδής είχε πολλά ακόμη να προσφέρει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραιατροδικαστική εξέτασηιατροδικαστήςθάνατος