Μουσική|11.02.2023 09:40

Algiers: Πότε κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο «Shook»

Newsroom

Στις 24 Φεβρουαρίου οι Algiers κυκλοφορούν το τέταρτο άλμπουμ τους με τίτλο «Shook». Πρόκειται για ένα άλμπουμ όπου σε κάθε τραγούδι υπάρχει και μια συμμετοχή/συνεργασία, η οποία έχει επηρεάσει βαθιά το αποτέλεσμα. Παράλληλα, είναι διαθέσιμο το νέο τους single, «73%», ένα από τα πιο εκρηκτικά τραγούδια του άλμπουμ και ένα από αυτά που αναδεικνύουν την βασική σύνθεση των Algiers.

Πριν από το «73%», το συγκρότημα κυκλοφόρησε τα singles , «I Can’t Stand It», «Bite Back» με τη συμμετοχή του Billy Woods και της Backxwash και το «Irreversible Damage» με τον Zack de la Rocha.

Το «Shook» είναι ένα άλμπουμ που ηχογραφήθηκε με τη συμμετοχή των: Big Rube (The Dungeon Family), Zack De La Rocha, Billy Woods, Backwash, Mark Cisneros (Hammered Hulls), Samuel T. Herring (Future Islands), Jae Matthews (Boy Harsher), Latoya Kent (Mourning [A] BLKstar), Nadah El Shazly, Deforrest Brown Jr. (Speaker Music), Patrick Shiroishi & Lee Bains III.

Οι Algiers έδωσαν την πρώτη τους συναυλία, στα πλαίσια της προώθησης του νέου τους άλμπουμ, στις 15 Δεκεμβρίου στη Νέα Υόρκη, έχοντας μαζί τους μερικούς από τους συνεργάτες τους σε αυτόν το δίσκο (Big Rube, billy woods, Deforrest Brown Jr, LaToya Kent, Mark Cisneros, Patrick Shiroishi κ.α). Στις 9 Φεβρουαρίου ξεκινάει και η Ευρωπαϊκή τους περιοδεία από το Δουβλίνο.

ειδήσεις τώραάλμπουμThe Hubsters