Μουσική|24.12.2023 19:10

Βασίλης Καρράς - Η τελευταία του τηλεοπτική παρουσία που συγκίνησε: «Τι αγάπη είναι αυτή! Τι ομορφιά!»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Θλίψη σε έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την Παραμονή των Χριστουγέννων λίγο μετά τις 5 το απόγευμα. Ο Βασίλης Καρράς είχε διαγνωστεί με καρκίνο κι έτσι το τελευταίο χρονικό διάστημα μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο για θεραπείες, ενώ πριν από λίγα 24ωρα διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό . 

Η τελευταία του τηλεοπτική παρουσία που συγκίνησε

Στην τελευταία του τηλεοπτική παρουσία,  είχε μιλήσει μετά από νοσηλεία στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και κατέληξε σήμερα. Τότε δήλωνε συγκλονισμένος από την αγάπη και το ειλικρινές ενδιαφέρον του κοινού και των συναδέλφων του.

«Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για τη φιλοξενία αυτή τη μικρούλα αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω», έλεγε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Κοκλώνη και το Fame Story.

«Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή Θεέ μου! Τι ομορφιά. Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», έλεγε ο «άρχοντας» της νύχτας. 

Βασίλης Καρράςειδήσεις τώρακαρκίνοςθάνατος