Μουσική|15.05.2024 17:22

Μαρίνα Σάττι: Μετά το «ZARI» και το «τα τα τα» ήρθε το «LALALALA» - Αυτό είναι το βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι

Newsroom

Μετά τη Eurovision 2024, η Μαρίνα Σάττι επέστρεψε δισκογραφικά και κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ με τα ολοκαίνουργια τραγούδια της. Το νέο μίνι άλμπουμ (EP) της τραγουδίστριας με τίτλο P.O.P. κυκλοφόρησε τα μεσάνυχτα της Τρίτης (14/5) και περιλαμβάνει στο σύνολο επτά τραγούδια, ανάμεσα τους και το κομμάτι «Mixtape», με guest συμμετοχές από τους Λευτέρη Πανταζή, RACK, Έφη Θώδη, VLOSPA και OGE, το οποίο από κάποιους μεταφράστηκε ότι είναι η απάντηση σε όλα τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε για τη συμμετοχή της στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

«Δεν καταλαβαίνω δεν καταλαβαίνω, άκουσαν το demo και είπαν όλοι flop flop flop. Τι να πούνε τώρα, χορεύει όλη η χώρα, τους ρώτησα αν στο χωριό τους είχαν ρεγκετόν. Στο ‘πα πήρα φόρα, τέλειωσαν τα πάντα, η Μαρίνα σας πήγε τάπα» τραγουδάει στην αρχή. «Πάω διακοπάρες τώρα I don’t give a fuck. Έφυγα μακριά (period) και άντε γεια» τραγουδάει στο τέλος.

Το πρώτο βίντεο κλιπ είναι για το «LALALALA», ένα χαρούμενο τραγούδι με στίχους αισιόδοξους και χορευτικό ρυθμό. Τα γυρίσματα έχουν γίνει στο Allou Fun Park με τη Μαρίνα και τους χορευτές της να διασκεδάζουν στα διάφορα παιχνίδια του λούνα παρκ και να τραγουδούν για την χαρά που φυσά «Σαν αεράκι του Μάη».

Στο P.O.P., επίσης, συναντάμε το πλατινένιο «TUCUTUM» που απολαύσαμε πέρσι το καλοκαίρι, το τριπλά πλατινένιο viral «ZARI» με το οποίο η Μαρίνα Σάττι σαρώνει αυτή τη στιγμή στα παγκόσμια charts, μετά την εμφάνιση που έκανε στον τελικό της Eurovision, καθώς και την συγκινητική μπαλάντα «Αχ Θάλασσα» σε στίχους της Λένας Κιτσοπούλου.

Μαρίνα Σάττιειδήσεις τώρα