Μουσική|03.06.2024 11:45

Νυχτερίδα δάγκωσε τραγουδίστρια σε συναυλία των AC/DC - Έκανε εμβόλιο για λύσσα

Newsroom

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη πάνω στη σκηνή στην τραγουδίστρια των Pretty Reckless Τέιλορ Μόμσεν.

Η Μόμσεν, η οποία μαζί με το συγκρότημα της άνοιξαν τη συναυλία των AC/DC στην Ισπανία, τραγουδούσε το  «Witches Burn» όταν μια νυχτερίδα κάθισε στο πόδι της. Το κοινό άρχισε να της κάνει επίμονα σήματα, ώστε να την προειδοποιήσει.

«Κάτι μου δείχνετε, αλλά δεν ξέρω τι βλέπετε», λέει η τραγουδίστρια σε βίντεο από τη συναυλία. Τελικά, γυρνάει, σκύβει κι όταν συνειδητοποιεί ότι μία νυχτερίδα είναι πάνω της αναφωνεί «Είναι μια κωλονυχτερίδα πάνω μου. Κάποιος να με βοηθήσει».

Η Μόμσεν, που έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά Gossip Girl, μεταφέρθηκε στο τέλος της συναυλίας στο νοσοκομείο για να κάνει εμβόλιο κατά της λύσσας.

«Ήταν μια τόσο ροκ στιγμή»

 

«Ήταν μία τόσο ροκ στιγμή αυτή στη Σεβίλη. Καθώς τραγουδούσα το «Witches Burn» από όλα τα τραγούδια... μια νυχτερίδα πέταξε και ανέβηκε στο πόδι μου.Δεν είχα ιδέα,  το πλήθος ούρλιαζε και έδειχνε ... ήταν χαριτωμένο, αλλά ναι με δάγκωσε... οπότε εμβόλια λύσσας για τις επόμενες δύο εβδομάδες Ευχαριστώ το προσωπικό του νοσοκομείου που με βάφτισε το κορίτσι νυχτερίδα», έγραψε η τραγουδίστρια στο Instagram και αναδημοσίευσε βίντεο.