Μουσική|04.06.2024 17:50

Jamie xx: Κυκλοφορεί νέο άλμπουμ «In Waves» έπειτα από εννιά χρόνια

Newsroom

Ο βρετανός μουσικός, DJ και παραγωγός Jamie xx ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας πολυαναμενόμενης δισκογραφικής δουλειάς που έρχεται εννιά χρόνια μετά το βραβευμένο ντεμπούτο του άλμπουμ «In Colour». Το νέο του άλμπουμ έχει τίτλο «In Waves» και θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου από την Young.

Το «In Waves» περιέχει δώδεκα τραγούδια, ανάμεσά τους και το «Baddy On The Floor» με τη Honey Dijon που είχε κυκλοφορήσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Σε αυτό το άλμπουμ, ο Jamie xx συνεργάστηκε με ονόματα όπως Robyn, The Avalanches, Kelsey Lu, John Glacier and Panda Bear, Oona Doherty καθώς και με τα μέλη της μπάντας του (The xx), Romy και Oliver Sim.

Ο Jamie ξεκίνησε τη δημιουργία του άλμπουμ αυτού με αφετηρία το Essential Mix του (2020), που αγαπήθηκε πολύ, και συνέχισε να το δουλεύει σε μια περίοδο τεσσάρων χρόνων περνώντας από διάφορες φάσεις (μια παγκόσμια πανδημία, περιόδους στοχασμού, την παραγωγή του ντεμπούτου άλμπουμ του Oliver Sim, τη νέα του αγάπη για το surf). To σίγουρο είναι πως αυτό το άλμπουμ έχει στόχο να ξεπεράσει το προηγούμενο σε όλα τα επίπεδα.

Νέο single

Για να γιορτάσει την ανακοίνωση αυτή, ο Jamie xx κυκλοφόρησε και το νέο single «Treat Each Other Right». Ένα τραγούδι, που όπως όλα τα άλλα, έχει δοκιμαστεί στα DJ sets του Jamie xx τα προηγούμενα χρόνια.

Για το βίντεο του «Treat Each Other Right», o Jamie συνεργάστηκε με τη φωτογράφο και σκηνοθέτρια Rosie Marks. Σε αντίθεση με το artwork του άλμπουμ που βασίζεται σε ένα μονόχρωμο μινιμαλισμό, το βίντεο είναι ακριβώς το αντίθετο.

δίσκοςάλμπουμειδήσεις τώραThe Hubsters