Μουσική | 04.06.2024 18:10

Ο Rectiva έρχεται «επιθετικά» στην εγχώρια hip-hop σκηνή

Newsroom

Ο Rectiva, αυτός ο παράξενος τύπος που όπως φαίνεται έρχεται «επιθετικά» στην εγχώρια Hip-Hop σκηνή, κυκλοφορεί το πρώτο του single με τον τίτλο «Γονείς».

O Rectiva είναι ένας καλλιτέχνης με πολυποίκιλα ακούσματα και ερεθίσματα, κάτι που γίνεται αντιληπτό από τις πρώτες νότες. Συστήνεται πρώτη φορά στο κοινό με αυτό το όνομα, όμως ο ίδιος έχει πίσω του μια μεγάλη διαδρομή ως ντράμερ γνωστών συγκροτημάτων της indie σκηνής, όπως οι Sugar For The Pill και οι Αναχαπαρα.

Κάπως έτσι ήρθε η ώρα να φορέσει το δικό του αγαπημένο προσωπείο και να μας συστηθεί με ένα πολύ δυνατό τραγούδι με τίτλο «Γονείς». Πόση τοξικότητα μπορεί να κρύβει μια φαινομενικά άρτια σχέση γονιού με το παιδί του; Ήρθε να υψώσει το ανάστημά του και να κάνει κραυγή τις σιωπές που πνίγουν αρκετά παιδιά εκεί έξω.

Ο αιχμηρός του στίχος και ο άμεσος λόγος του είναι τόσο χαρακτηριστικός που λειτουργεί σα μαγνήτης από τα πρώτα δευτερόλεπτα.

Το single «Γονείς» είναι μια ανεξάρτητη παραγωγή του Rectiva και αποτελεί προπομπό για ένα άλμπουμ που έρχεται και σίγουρα θα καταφέρει ν’ αγγίξει πολλούς.

τραγούδιχιπ χοπγονείςThe Hubsters