Μουσική|06.06.2024 11:39

Η Αννίτα Καραμπόλη έρχεται να μας θυμίσει τις χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ

Newsroom

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη συναντά το alter ego της, Αννίτα Καραμπόλη, για ένα μοναδικό live στην ταράτσα Micraasia. Κάνει μια αναδρομή στη λαϊκή μουσική της δεκαετίας του '80 και σας περιμένουν να αναβιώσετε τις χρυσές εποχές του ΠΑΣΟΚ και να κάνετε τα πεντοχίλιαρα πετσετάκια.

Και φυσικά παρουσιάζει και τα δυο τραγούδια που της έγραψε ο Θέμης Καραμουρατίδης και παρουσιάστηκαν στη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Μούσια» που παιζόταν τον περασμένο χειμώνα στο Θέατρο 104

Σάββατο 8 Ιουνίου στις 21:30
Στην ταράτσα Micraasia (Ευμολπιδών 41 & Κωνσταντινουπόλεως, Γκάζι)
Τηλ. κρατήσεων: 6909247999

Λίγα λόγια για τη Ζαχαρούλα Κληματσάκη

Η Ζαχαρούλα Κληματσάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Έχει σπουδάσει υποκριτική στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Βεάκη και έχει συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους σκηνοθέτες (Ανατόλι Βασίλιεφ, Βασίλης Νικολαΐδης, Ηλίας Καρελλάς κ.ά.) σε σημαντικούς χώρους (Μικρό και Μεγάλο Θέατρο Επιδαύρου, Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής κα.).

Παράλληλα, έχει σπουδάσει πιάνο και σαξόφωνο, ενώ έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού με καταξιωμένους δασκάλους (Έλλη Πασπαλά, Τζούλη Μασσίνο, Πάνος Δήμας, κα).

Έχει παρουσιάσει δικές της μουσικές παραστάσεις σε διάφορους χώρους της Αθήνας (Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Τριανόν, Ίλιον Plus, Passport, Σφίγγα, Holywood Stage, Ιανό κλπ), καθώς και σε φεστιβάλ στην υπόλοιπη Ελλάδα.

ΠΑΣΟΚτραγουδίστριαΖαχαρούλα Κληματσάκη