Μουσική|09.06.2024 08:24

Coldplay: Υπερθέαμα μουσικής στο κατάμεστο ΟΑΚΑ - Η συγκινητική κίνηση του Κρις Μάρτιν

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Ένα υπερθέαμα μουσικής έζησαν 60.000 άνθρωποι ΟΑΚΑ, το βράδυ του Σαββάτου, με τους Coldplay να ξεσηκώνουν το κοινό, σε μια αξέχαστη συναυλία.

«A sky full of stars»

Εντυπωσιακά χρώματα, εφέ, και ένας ουρανός γεμάτος με αστέρια (A sky full of stars, όπως είναι και ένα εκ των αγαπημένων τραγουδιών τους) συμπλήρωσαν την μοναδική σκηνική εμφάνιση του συγκροτήματος και την φωνή του Κρις Μάρτιν, ενώ το παρών έδωσαν και πολιτικοί αρχηγοί.

Στην έναρξη της συναυλίας, ο Κρις Μάρτιν ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για το άνοιγμα του ΟΑΚΑ, ενώ φόρεσε και την ελληνική σημαία.

Η συγκινητική κίνηση του Κρις Μάρτιν 

Συγκίνηση προκάλεσε ο Κρις Μάρτιν όταν κάλεσε επί σκηνής δυο αδελφές που κρατούσαν ένα πλακάτ που έλεγε ότι η μουσική των Coldplay τους έφτιαξε τη ζωή. Η μια κοπέλα, η Έλενα είχε βγει την ίδια μέρα από το νοσοκομείο, για να δει το αγαπημένο της συγκρότημα.

Ο καλλιτέχνης ζήτησε από τις κοπέλες να τραγουδήσουν μαζί του, το Everyday Life» λέγοντάς τους: «εσείς εκπροσωπείτε το κοινό».

60.000 άνθρωποι στο ΟΑΚΑ - Ποιοι πολιτικοί έδωσαν το παρών 

Περίπου 60.000 ανθρώπους αψήφισαν τις υψηλές θερμοκρασίες και άκουσαν τις συμβουλές του συγκροτήματος να πάνε με ένα μπουκάλι νερό, και αποζημιώθηκαν με ένα ξεχωριστό υπερθέαμα μουσικής.

Το παρών στη συναυλία έδωσαν, μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την σύζυγό του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, η Νίκη Κεραμέως, ο Άκης Σκέρτσος, ο πρώην υπουργός Σταύρος Παπασταύρου και ο Αμερικανός πρέσβης Τζωρτζ Τσούνης, αλλά και καλλιτέχνες, όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε μερικά βίντεο και φωτογραφίες που ανέβασαν από τη συναυλία των Coldplay

συναυλίαColdplayειδήσεις τώραΟΑΚΑ