Μουσική|12.06.2024 08:41

Μαριαλένα Οικονομίδου: Πέθανε η τραγουδίστρια και κόρη του Γιώργου Οικονομίδη

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Μαριαλένα Οικονομίδου, κόρη του Γιώργου Οικονομίδη, μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και σε ηλικία 67 ετών.

Την είδηση θανάτου της Μαριαλένας Οικονομίδου γνωστοποίησε μεταξύ άλλων και ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Αντίο αγαπημένη μου φίλη …Αγαπημένη ταλαντουχα που τα τραγουδια σου με μάγευαν.. Αχχχ….για που τραβας Μανώλη…. αυτο το υπεροχο τραγουδι σου με εμαθες να το τραγουδώ με τοσο πόνο οπως το τραγουδησε και η γιαγια σου η αξεχαστη Νιτσα Τσαγανέα που λάτρευες… Γιατι ταλαιπωρηθηκες τοσο μετά τον προσφατο θάνατο του αδελφου σου;… Γιατι ευγενική ψυχή στεναχωριόσουν κάθε φορά που κάποιος κακολογουσε τον αειμνηστο μπαμπά σου Γιωργο Οικονομίδη η τον δευτερο παππου σου Τσαγανέα.;.. Σ ευχαριστω που με εβαλες στον χωρο του τραγουδιου μέ τόση αγάπη..

Ησουν ενα ευθραστο και τρυφερό πλάσμα…Μαζι με το ΤΑΣΕΗ που καναμε τόσες συναυλιες γινόσουν ευτυχισμένη…Ευτυχησες ευτυχως να δεις προσφατα 4 εγγονάκια απο τα 2 υπεροχα παιδια σου τους αγαπημενους μου Λιάνα κ Γιώργο….Κουραγιο παιδιά και συ Ντόρις, αγαπημένη της φιλη που την πρόσεχες με αγάπη ,Κουραγιο….Δεν θα σε ξεχασουμε Μαριαλένα μου….Εφυγες πριν μια ωρα κ δυστυχως μάθαμε καθυστερημένα πριν από.λιγο και για τον θανατο ενος παλιου καλού τυπιστα ηθοποιου που συνεβη στις 6 του μήνα. .του 84χρονου Μάκη Πειθή… Καλό ταξιδι και στους 2 σας», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Σπύρος Μπιμπίλαςτραγουδίστριαειδήσεις τώρα