Μουσική|24.06.2024 12:53

Νίκος Ζιώγαλας: Η κρυφή ιστορία πίσω από το τραγούδι «Σαν σταρ του σινεμά»

Newsroom

Μια κρυφή ιστορία για ένα απο τα πιο γνωστά ελληνικά τραγούδια στην ιστορία της ελληνικής μουσικής αποκάλυψε ο Νίκος Ζιώγαλας.

Στην εκπομπή «Γκαράζ» με το Ζήση Ρούμπο βρέθηκε καλεσμένος ο τραγουδιστής και συνθέτης, μιλώντας για μία από τις μεγαλύτερες του επιτυχίες στο ελληνικό πεντάγραμμο.

«Ολα συνέβησαν στο μπαρ στο Κολωνάκι»

Πως εμπνεύστηκε το τραγούδι «Σαν σταρ του σινεμά» αποκάλυψε ο τραγουδοποιός Νίκος Ζιώγαλας, λέγοντας ότι: «Όλα συνέβησαν στο μπαρ στο Κολωνάκι» που διατηρούσε ο ηθοποιός Αλέξης Γκόλφης και στο οποίο ο ίδιος εργαζόταν ως μπάρμαν.

«Ήταν μια γκαρσόνα. Δεν ξέρω πώς ήρθε ούτε και πώς έφυγε, κάθισε περίπου 2-3 μήνες. Εγώ εντωμεταξύ νόμιζα ότι μάλλον με θέλει, το τσέκαρα, δεν βιάστηκα γιατί φοβόμουν. Μετά από 40 ημέρες είπα το έχω, ρίχνω και δύο σφηνάκια, τη σταματάω στο μαγαζί και της λέω «ξέρεις κάτι είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου». Αυτή οπισθοχωρεί έκπληκτη και απαντά σοβαρά; να το συζητήσουμε;», είπε αρχικά ο καλλιτέχνης.

«Εμένα με έλουσε κρύος ιδρώτας, περίμενα να τελειώσει η βραδιά και πάω σπίτι και να είναι καλά η γυναίκα αυτή, δεν το ξέρει, την ευγνωμονώ και έγραψα το «σαν σταρ του σινεμά» και ηρέμησα», δήλωσε κλείνοντας ο τραγουδιστής.

τραγουδιστήςτραγούδιΖήσης Ρούμπος