Μουσική|17.07.2024 16:13

Μαρίνα Σάττι: Συγκινεί το μήνυμα που στέλνει για τους πρόσφυγες στο νέο βίντεο κλιπ «Αχ Θάλασσα» - Η αφιέρωση στον μπαμπά της

Newsroom

Κυκλοφόρησε μόλις το νέο βίντεο κλιπ της Μαρίνας Σάττι, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, για το τραγούδι «Αχ Θάλασσα». Το κομμάτι συμπεριλαμβάνεται στο νέο δίσκο της με τίτλο «P.O.P.».

Το συγκεκριμένο κομμάτι είχε ακουστεί ότι η Μαρίνα το έγραψε για τον πατέρα της με την ίδια να επιβεβαιώνει τις φήμες, καθώς στην έναρξη του βίντεο αναγράφεται στα αγγλικά η φράση «Για τον πατέρα μου». Το βίντεο έχει γυριστεί μέσα από κάμερα drone, ενώ η Μαρίνα εμφανίζεται για λίγα μόλις δευτερόλεπτα.

Στο φινάλε του βίντεο κλιπ δίνεται ένα σκληρό μήνυμα για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους μέσα στη θάλασσα, καθώς γράφεται: «Την τελευταία δεκαετία 29.984 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο Θάλασσα. 1.274 ήταν παιδιά».

«Η Μαρίνα Σάττι συνεργάζεται με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (UNHCR) για την υποστήριξη των παιδιών προσφύγων. Στο πλαίσιο αυτό, η Μαρίνα Σάττι και η Madhouse Records θα δωρίσουν τα έσοδά τους από το νέο βίντεο-κλιπ με τίτλο «Αχ, θάλασσα» για τα παιδιά που έχουν ανάγκη», γράφει η λεζάντα κάτω από το κομμάτι.

Διαμαντένιο το Ζάρι

Ταυτόχρονα δύο μήνες μόλις μετά τον διαγωνισμό της Eurovision το «Ζάρι» συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του, καθώς σύμφωνα με τα δεδομένα του IFPI έγινε διαμαντένιο (diamond certification) σε ψηφιακές πωλήσεις single στην Ελλάδα. Πρόκειται, μάλιστα, για την πρώτη ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision, η οποία και λαμβάνει αυτήν την τιμητική πιστοποίηση, βάσει της εμπορικότητας και της δυναμικής της στις ψηφιακές-πλέον-πλατφόρμες ακρόασης (streaming platforms).

Το «Ζάρι» συγκεντρώνει μέσα σε 4 μήνες από την κυκλοφορία του 25 εκατομμύρια streams στο Spotify και συνολικά περισσότερα από 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

βίντεο κλιπΜαρίνα ΣάττιΟΗΕΎπατη ΑρμοστείαEurovision