Μουσική|21.07.2024 08:50

«Απεριόριστοι», ένα τραγούδι χειραφέτησης, απελευθέρωσης και εξατομίκευσης

Newsroom

Η Καλλιόπη Μητροπούλου μοιράζεται το νέο της βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Απεριόριστοι», που αρχικά γράφτηκε για τη μικρού μήκους ταινία του Χαμόγελου του Παιδιού «Η Νεφέλη Αγνοείται», ως ένα τραγούδι χειραφέτησης, απελευθέρωσης και εξατομίκευσης.

Η Καλλιόπη Μητροπούλου είναι μουσική παραγωγός, singer songwriter, τραγουδίστρια και βιολονίστα. Ασχολείται με ένα ευρύ μουσικό φάσμα, έχοντας τελειώσει Μουσικών Σπουδών στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και Masters Violin Performance με τον Helge Slaatto στη Γερμανία.

Έχει συνεργαστεί με ορχήστρες οπως Guerzenich Orchestra, Κρατική ορχήστρα Αθηνών, London Philharmonic orchestra, London Contemporary Orchestra, BBC Symphony Orchestra και την ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Έχει εργαστεί ως σοπράνο σε ρόλους όπερας και είναι η τραγουδίστρια των Echo Tides, Erland Cooper και Oi Va Voi.

To 2024 θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο της LP «Between» και παράλληλα συνθέτει μουσική για θέατρο, χορογραφίες και ταινίες, ενώ συνεργάζεται με τους Pan Pan, Vassilina, Logout, mmmd.

απελευθέρωσητραγούδι