Μουσική|24.07.2024 14:07

Μάγεψαν το ελληνικό κοινό οι Maneskin - Πολλαπλά πλατινένιος ο δίσκος τους

Newsroom

Για πρώτη φορά βρέθηκαν στην Ελλάδα οι νικητές του διαγωνισμού της Eurovision το 2021, Maneskin. Το συγκρότημα απο την Ιταλία έκανε την παρθενική του παρουσία στη χώρα μας δίνοντας μεγάλη συναυλία στo OAKA με αφορμή τη δεύτερη μέρα του φετινού «Ejekt Festival».

Σε μία από τις πιο αναμενόμενες και πολυσυζυτημένες συναυλίες του καλοκαιριού, ο Νταμιάνο Ντέιβιντ (Damiano David) και η υπόλοιπη μπάντα, έβαλαν φωτιά στη σκηνή τραγουδώντας όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες όπως τα «I Wanna be your Slave» «Beggin» αλλά και το «Zitti e Buoni» που τους χάρισε τη νίκη στο διαγωνισμό τραγουδιού.

Οπως είναι φυσικό, οι έλληνες θεατές που βρέθηκαν στο συναυλιακό χώρο κατέκλυσαν όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με διάφορα βίντεο από τη θεαματική βραδιά που παρά τον καύσωνα, ήταν «καυτή».

Η πολυπλατινένια βράβευση από την Panik Records 

Οι Maneskin τιμήθηκαν από την Panik Records για τις πολυπλατινένιες και χρυσές πωλήσεις τους στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της συναυλίας τους στην Αθήνα.  Την πλατινένια απονομή έκανε ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος, παρουσία του team της εταιρείας, λίγο πριν οι Ιταλοί superstars ανέβουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ και ξεσηκώσουν το κοινό, στα πλαίσια του φετινού Ejekt Festival.

Ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, παρέδωσε στον Damiano David και τη μουσική παρέα του τέσσερις πλακέτες συνολικά: μία για το χρυσό album «Rush! (Are U Coming?)» και μία για το χρυσό album «Teatro d’ira – Vol.I», μία για τα πολυπλατινένια singles «Beggin’» (3P), «Zitti E Buoni» (2P), «Ι Wanna Be Your Slave» (2P) και «Supermodel» (P), καθώς και μία για τα χρυσά singles «Coraline», «The Loneliest», «Torna A Casa», «Gossip» και «Moriro Da Re».

Οι Maneskin, που το 2021 κατέκτησαν την πρώτη θέση στη Eurovision κι έκτοτε μετρούν δισεκατομμύρια digital streams και YouTube views, εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του πλανήτη, sold out περιοδείες, δεκάδες βραβεία και υποψηφιότητα για Grammy, χάρισαν στο ελληνικό κοινό το ξεχωριστό τους υπερθέαμα, γεμάτο με τις επιτυχίες τους που κυκλοφορούν από την Panik Records/ Sony Music.

Panik RecordsσυγκρότημαManeskinDamiano DavidEurovision 2021ΟΑΚΑEjekt FestivalΙταλία