Μουσική|25.07.2024 18:40

Hey Homie: Nέο summer feeling τραγούδι από τους Sofi Tukker

Newsroom

Τρίτο single από το αγαπημένο ντουέτο Sofi Tukker, το «Hey Homie» είναι ένα mix drum and bass με bossa και περιγράφει ποιητικά μία σχέση που δεν οδηγεί πουθενά.

Τα δύο μέλη, των Sofi Tukker (Sophie Hawley-Weld και Tucker Halpern) φέρνουν τις δικές του μουσικές επιρροές στο τραπέζι με αποτέλεσμα τον ξεχωριστό ήχο στο «Hey Homie», ένα τέλειο παράδειγμα της μουσικής τους συγχώνευσης που περικλείει τον δεσμό τους ως φίλοι και συνεργάτες, ενώ συνδέει συναισθηματικά τον ακροατή με αυτό το ελαφρύ και αέρινο ποπ άκουσμα.

Οι δύο τους λένε για το τραγούδι: «Το "Hey Homie" είναι ένα από τα αγαπημένα μας τραγούδια στο άλμπουμ. Αντιπροσωπεύει και τους δύο από εμάς, η Soph πάντα ήθελε να κάνει bossa nova και ο Tuck πάντα ήθελε να κάνει drum & bass και καταφέραμε και τα δύο. Είναι για αυτό το είδος της αγάπης που δεν είναι «αντιληπτή» και ποτέ δεν γίνεται απαραίτητα ρομαντική. Δεν γράφονται πολλά τραγούδια για αυτό το είδος της σχέσης, αν και είναι εξαιρετικά καθολική. Είναι γλυκόπικρη και όμορφη μαζί».

Το «Hey Homie» αν και δεν γράφτηκε για τη μεταξύ τους σχέση, το συγκρότημα χρησιμοποιεί το μουσικό βίντεο ως φόρο τιμής στη φιλία τους. «Είναι μια τόσο μοναδική φιλία, αγαπάμε ο ένας τον άλλον, είναι ξεχωριστό παρόλο που δεν είναι ρομαντικό. Θέλαμε να γιορτάσουμε την αγάπη ανάμεσα σε φίλους που θα έχουν πάντα έναν διαρκή δεσμό. Ελπίζουμε να είναι σαν μια ζεστή αγκαλιά ενώ χορεύεις» εξηγούν. 

Η ομάδα πίσω από το κλιπ περιλαμβάνει τον δημιουργικό διευθυντή, Kunna Haan, ο οποίος εργάστηκε σε όλη την καμπάνια του άλμπουμ «Bread» και τον σκηνοθέτη του βίντεο Aerin Moreno (Madison Beer, TateMcRae), ο οποίος είχε επίσης συνεργαστεί στο παρελθόν με το ντουέτο. Το υλικό που περιλαμβάνεται είναι από το προσωπικό αρχείο των δύο καλλιτεχνών.

To επερχόμενο νέο άλμπουμ «Bread» θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου και ο τίτλος προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων “be really energetic and dance”, κάτι που χαρακτηρίζει απόλυτα το αυτή τη δισκογραφική δουλειά!

The Hubsters