Μουσική|10.08.2024 18:30

Αννα Βίσση: Η μεγάλη συναυλία της στο Παναθηναϊκό Στάδιο

Newsroom

Η Αννα Βίσση τραγουδά για πρώτη φορά στο Παναθηναϊκό Στάδιο, το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, μεταφέροντας εκεί τις δύο συναυλίες που θα έκανε τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα, οι οποίες έχουν γίνει sold out από πολύ νωρίς.

Η Αννα Βίσση θα εμφανιστεί στο εμβληματικό Παναθηναϊκό Στάδιο, το στάδιο - σύμβολο του αθλητισμού και του πολιτισμού και θα γιορτάσει με ακόμα περισσότερο κόσμο μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, καθώς και την κορύφωση της φετινής περιοδείας της που έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες θεατές σε κάθε σταθμό της.

Η ώρα έναρξης της αναμενόμενης συναυλίας

Στις 5 Οκτωβρίου, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, μεταφέρονται οι δύο συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί για τις 17 & 18 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί γι’ αυτές τις δύο συναυλίες ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία και τοποθεσία.

 

Παράλληλα, είναι διαθέσιμα και προπωλούνται επιπλέον εισιτήρια εδώ

Μετά τις δύο περσινές συναυλίες στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, που έγιναν sold out σε χρόνο - ρεκόρ 4 ωρών, φέτος η κορυφαία star έρχεται στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να «κλείσει» ένα άκρως επιτυχημένο συναυλιακό καλοκαίρι, στο οποίο ο κόσμος είπε «Προτιμώ… Άννα Βίσση»!

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6 το απόγευμα και στις 8:30 θα ξεκινήσει η μεγάλη συναυλία που αναμένεται να αφήσει εποχή.

ΚαλλιμάρμαροΆννα Βίσσησυναυλία