Μουσική|16.08.2024 22:00

Lady Gaga και Bruno Mars: Η νέα μουσική συνεργασία που μετράει ήδη εκατομμυρία προβολές

Newsroom

Δύο από τους πιο δημοφιλής καλλιτέχνες παγκοσμίως, συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το τραγούδι του καλοκαιριού (ίσως και της χρονιάς), με τη Lady Gaga και τον Bruno Mars να κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Die With a Smile».

Tο βίντεοκλιπ έχει ως θέμα τις παλιές country μαγνητοσκοπημένες συναυλίες της δεκαετίας του 1970 για την τηλεόραση. Ο Mars παίζει κιθάρα, ενώ η Gaga βρίσκεται στο πιάνο με ένα τσιγάρο στο στόμα. Ωστόσο, το τραγούδι δεν είναι εμπνευσμένο από την country μουσική, και αντ’ αυτού παίρνει τη μορφή μιας soulful μπαλάντας, παρόμοια με το side project του Mars με τον Anderson .Paak, «Silk Sonic». Διαθέτει ένα απογειωτικό ρεφρέν και φρενήρεις «χτισίματα» σε όλη τη διάρκειά του.

Το εντυπωσιακό βίντεο κλιπ

Το «Die With My Smile» είναι μόλις το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησε η Lady Gaga από τότε που συμμετείχε στο κομμάτι «Sweet Sounds Of Heaven» των Rolling Stones πέρυσι. Είναι, επίσης, η πρώτη κυκλοφορία του Bruno Mars από το ντεμπούτο άλμπουμ των Silk Sonic «An Evening With Silk Sonic», το 2021.

Το τραγούδι είναι μια μοναδική συνεργασία, με τη Lady Gaga να εξηγεί πώς προέκυψε: «Ο Bruno και εγώ τρέφουμε αμοιβαίο σεβασμό ο ένας για τον άλλον και συχνά μιλούσαμε για το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας. Ολοκλήρωνα το δικό μου άλμπουμ στο Μαλιμπού και ένα βράδυ μετά από μια κουραστική μέρα μου ζήτησε να έρθω στο στούντιό του για να ακούσω κάτι που δούλευε. Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα όταν έφτασα εκεί και έμεινα άναυδη όταν άκουσα τι είχε αρχίσει να δημιουργεί. Μείναμε ξύπνιοι όλη τη νύχτα και τελειώσαμε τη σύνθεση και την ηχογράφηση του τραγουδιού. Το ταλέντο του Bruno δεν μπορεί να εξηγηθεί. Η μουσικότητα και το όραμά του φτάνει σε δυσθεώρητα ύψη. Δεν υπάρχει κανένας άλλος σαν κι αυτόν».

Ο Bruno Mars πρόσθεσε: «Η συνεργασία με τη Gaga ήταν τιμή μου. Είναι ένα είδωλο και κάνει αυτό το τραγούδι μαγικό. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα το ακούσετε».

Lady Gagaβίντεο κλιπ