Μουσική|25.08.2024 22:48

Oasis: Οργιάζουν οι φήμες για επανένωση του θρυλικού συγκροτήματος

Newsroom

Ο Liam Gallagher συνεχίζει να τροφοδοτεί τις φήμες για επανένωση των Oasis, με μια ανάρτηση φωτιά στα social media, την ώρα που οι φανς του θρυλικού συγκροτήματος περιμένουν με ανυπομονησία τις όποιες ανακοινώσεις.  «Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η λέξη πρώην», έγραψε ο πάλαι ποτέ frontman των Oasis.

Όπως σχολιάζει το skynews, οι γνώστες της βιομηχανίας είναι ανένδοτοι ότι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι η επιστροφή του μεγαλύτερου συγκροτήματος της brit-pop, λέγοντας στους Sunday Times ότι το στάδιο του Γουέμπλεϊ είναι κλεισμένο για 10 βραδιές, καταρρίπτοντας το ρεκόρ των οκτώ συναυλιών της Taylor Swift που είχε σημειώσει νωρίτερα αυτό το μήνα.

Όταν οι Times έγραψαν σχετικά στο Twitter, ο Liam φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι προγραμματίζονται συναυλίες, λέγοντας σε έναν χρήστη στο X: «Τα λέμε στο μπροστινό μέρος». Το Glastonbury ελπίζει επίσης να προσελκύσει τα αδέρφια στη σκηνή της, με μια θέση headline ανοιχτή για αυτούς - αν αποφασίσουν να το επιδιώξουν.

Πώς διαλύθηκαν οι Oasis

Θα είναι η πρώτη φορά που τα αδέρφια Gallaher θα εμφανιστούν στη σκηνή, από το 2009 μετά τον τσακωμό τους. Ήταν στα παρασκήνια στο Παρίσι που ο Liam κατέστρεψε μια από τις κιθάρες του μεγαλύτερου αδελφού του και έκανε τον Noel να παραιτηθεί δραματικά, τερματίζοντας τη συνεργασία τους.

«Είναι με κάποια θλίψη και μεγάλη ανακούφιση... παραιτούμαι από τους Oasis απόψε», ανέφερε αργότερα ο Noel σε δήλωσή του. «Ο κόσμος θα γράφει και θα λέει ό,τι θέλει, αλλά απλά δεν μπορούσα να συνεχίσω να δουλεύω με τον Liam ούτε μια μέρα παραπάνω».

Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος συνέχισαν για άλλα πέντε χρόνια, με το όνομα Beady Eye και ο Liam από τότε γνώρισε επιτυχία με το δικό του συγκρότημα, ιδιαίτερα στην πρόσφατη περιοδεία του που περιελάμβανε την εκτέλεση τραγουδιών από το ντεμπούτο άλμπουμ των Oasis, Definitely Maybe, που κυκλοφόρησε το 1994.

συγκρότημαOasisειδήσεις τώρα