Μουσική|27.08.2024 10:43

Οι Oasis επιστρέφουν: Η επίσημη ανακοίνωση για την περιοδεία

Newsroom

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και τα γεγονότα πήραν τη θέση τους. Το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα Oasis ενώνεται ξανά και επιστρέφει για ορισμένες εμφανίσεις που θα κάνουν πάταγο στην Ευρώπη.

Μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν και παρά τον πολυετή τσακωμό των αδερφών που έφερε τη διάλυση του συγκροτήματος, μία υποχώρηση των δύο αλλά και ένα συμβόλαιο φωτιά φαίνεται πως γκρέμισε τους τοίχους μεταξύ τους και η επανένωση είναι γεγονός.

Τα αδέλφια Λίαμ και Νόελ Γκάλαχερ παραμέρισαν τις διαφορές τους και έχουν υπογράψει συμφωνία για την περιοδεία τους με αμοιβή που φτάνει τα 58 εκατομμύρια ευρώ.

Οι πρώτες συναυλίες

Μέσα από επίσημη ανακοίνωση από τον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Instagram έγινε γνωστή η πρώτη περιοδεία μετά από πολλά χρόνια το 2025.

 

Μέχρι τώρα όπως φαίνεται και από την ανάρτηση, οι συναυλίες που ανακοινώθηκαν είναι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, με την έναρξη να γίνεται με δύο μεγάλες συναυλίες σε Κάρντιφ και Μάντσεστερ.  Σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλες συναυλίες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

συγκρότημαπεριοδείαOasis