Μουσική|28.08.2024 22:15

Ανακοινώθηκαν τα νυχτερινά σχήματα για τη σεζόν 2024-25: Δυνατές συνεργασίες και ονόματα εκπλήξεις

Newsroom

Το καλοκαίρι σιγά - σιγά μας αποχαιρετά και ενώ ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι καλοκαιρινές περιοδείες των Ελλήνων καλλιτεχνών, ήδη ανακοινώθηκαν τα σχήματα στα νυχτερινά κέντρα για τον επερχόμενο χειμώνα.

Σχήματα που θα διατηρηθούν, δίδυμα από τα παλιά αλλά και μεγάλες εκπλήξεις θα κρύβει ο φετινός μουσικός χειμώνας με τον κόσμο να ανυπομονεί να κατακλύσει για άλλη μια χρονιά τις πίστες.

Βίσση, Ρέμος, Βανδή και Μαζωνάκης ξεχωρίζουν

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newspistol.gr και το διευθυντή του site, Χάρη Λεμπιδάκη τα νυχτερινά σχήματα έχουν ως εξής:

Η καλλιτεχνική συνεργασία που θα συζητηθεί πολύ είναι εκείνη του Αντώνη Ρέμου με την Δέσποινα Βανδή. Οι δυο καλλιτέχνες, θα συναντηθούν στο ΝΟΧ, που θα λειτουργεί και τις καθημερινές. Κάθε Τετάρτη θα ανεβαίνει στην πίστα η μία και μοναδική Μαρινέλλα για να μας ταξιδεύει με τη φωνή της και τα τραγούδια της, ενώ οι Πέμπτες στο ΝΟΧ ανήκουν στο pop icon, τη... «Fuego» Ελένη Φουρέιρα.

Στο Hotel Ερμού και τη σεζόν 2024-2025 η απόλυτη σταρ της ελληνικής μουσικής σκηνής, η Άννα Βίσση, η οποία γεμίζει ασφυκτικά εδώ και χρόνια το μαγαζί της Πειραιώς.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, τα «σίγουρα λεφτά» στη διασκέδαση, θα μας κρατά συντροφιά από τον Σεπτέμβριο στο FANTASIA μαζί με την Λένα Ζευγαρά. Τη σκυτάλη από τον Γιώργο Μαζωνάκη θα πάρει λίγους μήνες μετά και μετά το πέρασμα του από τη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Οικoνομόπουλος.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, που σημειώνει τεράστια επιτυχία, θα βρεθεί για μια ακόμη φορά στην παραλιακή και στο VogClub Athens. Αυτή τη σεζόν θα έχει μαζί του στην πίστα την Ήβη Αδάμου. O πρώτος μήνας θα τον βρει με την Ρία Ελληνίδου για να κλείσουν μαζί μια πετυχημένη καλοκαιρινή σεζόν και στην συνέχεια θα αλλάξει το σχήμα. Μαζί τους και ο Χρήστος Σαντικάϊ.

Ο Γιώργος Σαμπάνης και ο γιος του Γιάννη Πλούταρχου, ο Γιώργος Κακοσαίος, που ανεβαίνει τάχιστα θα είναι μαζί στο Βοτανικό και μαζί τους θα είναι η ανερχόμενη Φαίη Θεοχάρη. Ο Νίκος Βέρτης μαζί με την Ζόζεφιν ξεκινούν πρώτοι στο Yton. Στο Προειδώνιο θα δούμε για μια ακόμη σεζόν ένα καλλιτεχνικό δίδυμο που έχει «γράψει» στην καρδιά των θαμώνων του. Ο Νίκος Απέργης και ο Θοδωρής Φέρρης συνεχίζουν κανονικά. Στο Τokyo συνεχίζει και φέτος η ταλαντούχα Ιουλία Καλλιμάνη, που κάνει θραύση στη νεολαία.

Στην Αυτοκίνηση θα δούμε, κατά πάσα πιθανότητα το σχήμα Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς. Το αγαπημένο καλλιτεχνικό ζευγάρι στη ζωή και τη μουσική θα μας κρατήσει συντροφιά με όλες τις επιτυχίες του. Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη αλλά είναι σε καλό σημείο οι συζητήσεις. 

Ο Σάκης Ρουβάς θα δώσει πνοή στο Cabaret για βραδιές χορευτικές και μαγικές.

Ένα νέο, υπερσύγχρονο κέντρο ανοίγει, όπως λέγεται στην καλλιτεχνική αγορά, στα Βόρεια αυτή τη σεζόν-και το όνομα αυτού. Θέαμα. Ποδαρικό στη νέα πίστα προδιαγραφών τον χειμώνα θα κάνουν η εκρηκτική Πάολα, ο Χρήστος Μενιδιάτης αλλά και ο Νίνο. Στην Άνοδο θα δούμε τον Γιάννη Πλούταρχο μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο σε ένα λαικό σχήμα που αναμένεται να έχει το κοινό του.

Στο Romeo θα συνεχίσουν να ανεβάζουν τον πήχη της διασκέδασης η Έλλη Κοκκίνου και ο αιώνιος έφηβος Λευτέρης Πανταζής, ενώ στο Mezzo θα δούμε Τετάρτες και Σάββατα την Πέγκυ Ζήνα και τον Αναστάσιο Ράμμο.

Στο Έναστρον θα δούμε από τέλη Νοεμβρίου τις Μέλισσες, το λατρεμένο και αγαπημένο της νεολαίας μας και όχι μόνο. Ακόμη υπάρχουν συζητήσεις για το πλαισίωμα και έντονα ακούγεται το όνομα της Έλενας Παπαρίζου.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, θα βρεθεί ξανά στην Ακτή Πειραιώς, και στο πλευρό της θα έχει την ανερχόμενη Αναστασία, που πυρπολεί τις καρδιές της νεολαίας.

Μένει να δούμε τι θα κάνει ο Πάνος Κιάμος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός που είναι περιζήτητος στην επιχειρηματική πιάτσα.

Έλενα ΠαπαρίζουΔέσποινα ΒανδήΆννα ΒίσσηΘοδωρής ΦέρρηςΔιονύσης ΣχοινάςΠέτρος ΙακωβίδηςΝατάσα ΘεοδωρίδουΚαίτη ΓαρμπήΠάολαΝίκος ΒέρτηςΚωνσταντίνος ΑργυρόςΣάκης ΡουβάςΕλένη ΦουρέιραΑντώνης ΡέμοςΜαρινέλλαΠάνος ΚιάμοςΝίκος ΟικονομόπουλοςΛευτέρης ΠανταζήςΝίνο Ξυπολιτάςνυχτερινά κέντραΓιώργος ΜαζωνάκηςΖοζεφίνMelissesΠέγκυ ΖήναΓιάννης ΠλούταρχοςΓιώργος ΣαμπάνηςΑναστάσιος ΡάμμοςΈλλη ΚοκκίνουΓιώργος ΚακοσαίοςΉβη ΑδάμουΛένα ΖευγαράΝίκος ΑπέργηςΝίκος Μακρόπουλος