Μουσική|31.08.2024 13:01

Oasis: Η επανασύνδεσή τους έριξε τα sites των εισιτηρίων - Χαμός με online ουρές

Newsroom

Η μουσική επιστροφή των Oasis έριξε τα sites πώλησης εισιτηρίων, με τις διαδικτυακές πλατφόρμες να είναι εκτός λειτουργίας και να έχουν πλέον... ουρές αναμονής!

Περισσότερα από 1 εκατομμύριο εισιτήρια είναι προς πώληση, σε τιμές που ξεκινούν από περίπου 74 λίρες (λίγο κάτω από 100 δολάρια). Η αγορά τους, ωστόσο, είναι μέχρι στιγμής δύσκολη έως και αδύνατη.

Πολλοί που προσπάθησαν να μπουν στις λίγες εξουσιοδοτημένες ιστοσελίδες πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Ticketmaster και Gigs and Tours, έλαβαν μήνυμα σφάλματος, ενώ πολλοί άλλοι ενημερώθηκαν ότι βρίσκονταν σε μια τεράστια ουρά!

Κάποιοι, ωστόσο, κατάφεραν να αγοράσουν εισιτήρια μέσω μιας κλήρωσης προπώλησης την Παρασκευή, όπως γράφει το Associated Press. Μέσα σε λίγες ώρες, τα εισιτήρια άρχισαν να προσφέρονται σε ιστοσελίδες μεταπώλησης για ποσό που έφτανε τις 6.000 λίρες (7.800 δολάρια).

Οι Oasis εξέδωσαν προειδοποίηση, λέγοντας ότι τα εισιτήρια μπορούν να μεταπωληθούν μόνο στην ονομαστική τους αξία μέσω εξουσιοδοτημένων ιστότοπων.

Κέρδος 100 εκατ. λιρών!

Μια έκθεση του Agence France-Presse σχετικά με την επανένωση των Oasis αναφέρει ότι οι πωλήσεις εισιτηρίων, οι πωλήσεις του merch τους και οι πιθανές άδειες παραχώρησης δικαιωμάτων για βιντεοσκόπηση θα μπορούσαν να αποφέρουν περίπου 400 εκατομμύρια λίρες!

Αφού υπολογίσουν τα έξοδα και πληρώσουν τις ομάδες τους, οι αδελφοί Gallagher θα μπορούσαν να βγάλουν 50 εκατομμύρια λίρες ο καθένας, δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ο Matt Grimes, ερευνητής της μουσικής βιομηχανίας στο Birmingham City University, μεταδίδει η Guardian.

Oasis