Μουσική|02.09.2024 11:43

Adele: Ετοιμάζεται να κάνει διάλειμμα από τη μουσική για μεγάλο χρονικό διάστημα

Newsroom

Μία απρόσμενη ανακοίνωση έκανε η Adele, στην τελευταία της συναυλία στο Μόναχο. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως σκοπεύει να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τη μουσική, αμέσως μετά το τέλος των προγραμματισμένων της εμφανίσεων στο Λας Βέγκας, στο τέλος του φθινοπώρου.

Αυτή η ανακοίνωση έρχεται εν μέσω του αρραβώνα της με τον Rich Paul, κάτι που επίσης επιβεβαίωσε μ' ενθουσιασμό. Η 36χρονη τραγουδίστρια, που τα τελευταία τρία χρόνια βρισκόταν σχεδόν αδιάκοπα σε περιοδεία, δήλωσε πως είναι καιρός να κάνει ένα διάλειμμα και ν' απολαύσει τη νέα ζωή της.

«Είμαι πραγματικά έτοιμη για ένα μεγάλο διάλειμμα»

Με δάκρυα στα μάτια, η Adele μίλησε για την ανάγκη της να ξεκουραστεί και να ζήσει τη ζωή που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια, μακριά από τη σκηνή και τα φώτα της δημοσιότητας. «Είμαι πραγματικά έτοιμη για ένα μεγάλο διάλειμμα. Θέλω ν' ασχοληθώ με άλλα δημιουργικά πράγματα» είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας ν' εννοηθεί πως δεν έχει άμεσα σχέδια για νέα μουσική.

Η Adele μοιράστηκε επίσης πόσο πολύ θα της λείψουν οι θαυμαστές της κατά τη διάρκεια αυτού του διαλείμματος, και παρότρυνε το κοινό να την κρατήσει στην καρδιά του, καθώς και εκείνη θα κάνει το ίδιο. Εξήγησε πως τα τελευταία επτά χρόνια ήταν γεμάτα αλλαγές και νέες εμπειρίες για εκείνη, και πως τώρα επιθυμεί ν' αφιερωθεί στην προσωπική της ζωή και ν' απολαύσει κοινό χρόνο με τον αρραβωνιαστικό και το παιδί της.

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε έκπληξη και συγκίνηση στους θαυμαστές της, πολλοί από τους οποίους δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους, ενώ παράλληλα της αφιέρωσαν ένα θερμό χειροκρότημα, δείχνοντας την υποστήριξή τους στην απόφασή της.

συναυλίαΑντέλτραγουδίστριαΜόναχο